sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4926
  • Euro 34.8101
  • GR ALTIN 2440.8
  • ÇEYREK 4018.0

RADYO ESENLER’DE YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLADI!

Esenler Belediyesi’nin çok sevilen ve dinlenen yayın organı Radyo Esenler, yeni dönemine hızlı bir giriş yaptı. Kültür-sanattan sağlığa, edebiyattan müziğe kadar pek çok özel program, bu sezon da dinleyicilerle buluşuyor.

RADYO ESENLER’DE YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLADI!
  • 12 Ekim 2022, Çarşamba 21:05

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Radyo Esenler, Evliya Çelebi kültür-sanat sezonu kapsamında yeni yayın dönemine başladı. Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde yayınlarını sürdüren Radyo Esenler, bu sezon da hayatın farklı alanlarına dokunan programlarla dinleyicilere geniş yelpazede içerikler sunuyor. Birbirinden hoş tınılarla dinleyicilerin kulaklarının pasını silen Radyo Esenler, “radyoesenler.com” üzerinden radyoseverlere ulaşıyor.

HAYATIN İÇİNDEN PEK ÇOK PROGRAM

Kültür-sanattan sağlığa, edebiyattan müziğe kadar pek çok programa ev sahipliği yapan Radyo Esenler, özel konu ve konuklarıyla her yaştan dinleyiciye hitap ediyor. Radyo Esenler’de bu sezon Mehmet Kaya ‘Sivil Toplum Saati’, Arzu Yıldırım ‘Esenler’de Kültür Sanat’, Abdülbaki Kömür, ‘Hoş Sadâ, Aylin İzmir ‘Bir Nefes Sıhhat, Musa Ada ‘Karadeniz Rüzgârı’, Erdal Şahin ‘Haftanın Konuğu’, Özcan Ünlü ‘Vefa Durağı’, M. Emirhan Güngör ‘Şahane Şeyler’, Gülcan Tezcan, Zeynep Türkoğlu ve Selva Yeşil ‘Lokal Anestezi’, Hilal Güven ‘Bir Şiir Bir Şair’, Ömer Çelik ‘Bahçevan’ ve Enes Batman ‘Koyu Muhabbet’ programlarıyla dinleyicilerle buluşuyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık