sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

EROKSPOR DURDURULAMIYOR

Esenler Erokspor, sezona fırtına gibi başladı. Altıda altı yapan sarı yeşilliler puanını 18 yaptı ve bir hafta aradan sonra tekrar liderliğe yükseldi.

EROKSPOR DURDURULAMIYOR
  • 11 Ekim 2023, Çarşamba 21:34

2023-2024 sezonu TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, Diyarbekir Spor’u konuk etti. Esenler Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ilk yarı hızlı başladı. Maçın henüz 6. dakikasında Ali Yavuz Kol’un attığı golle perde açıldı. Kol, golden 14. dakika sonra kendinin ve takımının ikinci gölüne imza atı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Erokspor, 49. Dakikada Onur Eriş ile farkı üçe çıkardı. Maçı 3-0’lık net bir galibiyetle kazanan sarı yeşilliler, galibiyet serisini altı maça çıkardı ve bir hafta aradan sonra tekrar liderliğe yükseldi.

RAKİP VAN SPOR

Esenler Erokspor, 14 Ekim 2023 Cumartesi günü Van Spor’a konuk olacak. Van Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşma, saat 14.30’da başlayacak.

2023-2024 TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 7. haftada oynanan maçlar sonrası oluşan puan durumu ise şöyle:

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık