sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

ESENLER KISA FİLM YAPIM DESTEĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI

15-19 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olan Esenler Film Festivali, genç sinemacılarla profesyonelleri bu yıl da bir araya getirecek. Ulusal sinemayı destekleme misyonunu sürdüren festivalin “Kısa Film Yapım Desteği” için başvurular başladı.

ESENLER KISA FİLM YAPIM DESTEĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI
  • 11 Ekim 2023, Çarşamba 21:41

Üç yıl boyunca “Esenler Film Günleri” olarak sinemaseverlerle buluşan Esenler Belediyesi’nin prestijli organizasyonu, yoluna bu yıl festival olarak devam ediyor. Geçtiğimiz yıl kısa filmlere yapım desteği sağlayan Esenler Belediyesi, yeni üretimlerin ortaya çıkması için bu misyonunu bu yıl da sürdürecek. 15-19 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olan Esenler Film Festivali kapsamında 3 projeye yapım desteği sağlanacak. “Esenler Kısa Film Yapım Desteği” için başvurular, 12 Kasım’a kadar devam edecek.

SON GÜN 12 KASIM!

“Esenler Film Festivali” çatısı altında düzenlenen “Esenler Kısa Film Yapım Desteği” için başvurular başladı. Tema ve tür kısıtlaması bulunmaksızın; Türkiye’den yapımcı ve yönetmenlerin kısa metraj film senaryoları ile katılım sağlayabileceği “Esenler Kısa Film Yapım Desteği”ne başvurular için son gün 12 Kasım 2023.

180 BİN TL PARA ÖDÜLÜ!

“Esenler Kısa Film Yapım Desteği” kapsamında ilk 3 arasında yer alan projeler, 19 Aralık 2023’te yapılacak törenle ödüllendirilecek. Bu projelerin her birine 60 bin TL para ödülü verilecek. Kısa film alanındaki yönetmen ve yapımcıları, film endüstrisi profesyonelleri ile buluşturan ve onlara yapım aşamasında destek olan “Esenler Kısa Film Yapım Desteği”, senaryo aşamasındaki projelerin üretimine yardımcı olmayı ve bu projelere destekle kısa film türüne katkı sağlamayı amaçlıyor. Projelerin tanıtılarak uzman yapımcılar tarafından maddi ve manevi destek almalarını hedefleyen “Esenler Kısa Film Yapım Desteği”, senaryo sürecindeki projelerin yönetmen ve yapımcılarına da proje geliştirme, sunma ve uluslararası festivaller noktasında eğitimler vererek sinema sektörüne uzun vadede faydalı olmak için gerçekleştiriliyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık