sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

İBB Bşk. Adayı Murat Kurum Bayrampaşa'da, başkan adayı Av. İlknur Kovaç Bayraktar ile yaptıkları esnaf ziyaretinde "herkesin kalbine dokunmadan durmak yok" dedi.

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!
  • 27 Mart 2024, Çarşamba 16:33

İBB Bşk. Adayı Murat Kurum Bayrampaşa'da, başkan adayı Av. İlknur Kovaç Bayraktar ile yaptıkları esnaf ziyaretinde "herkesin kalbine dokunmadan durmak yok" dedi. Halkın büyük ilgisiyle karşılaşan başkan adaylarında Bayraktar şu açıklamayı yaptı:

"Bayrampaşa’mızda yaşayan herkesin kalbine dokunmadan durmayacağız.  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. @murat_kurum ile hal ziyareti gerçekleştirdik. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Bayrampaşa Sebze Meyve Hali Ziyareti"

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık