sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.392
  • Euro 34.8283
  • GR ALTIN 2434.8
  • ÇEYREK 4007.6

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

Yerel seçimler sonrası Bayrampaşa'da hizmet etmesi için seçilen Hasan Mutlu, önceki Belediye Başkanı Atila Aydıner'den bayrağı devraldı.

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI
  • 12 Nisan 2024, Cuma 15:03

Bayrampaşa’nın yeni Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Bayrampaşa belediye hizmet binasının önünde düzenlenen devir teslim töreninin ardından başkanlık makamına geçerek görevi eski Belediye Başkanı Atila Aydıner’den devraldı. Belediye personeli ve vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Mutlu, “Birlikte başardık, hepimiz kazandık. ‘Mutlu belediyecilik, mutlu Bayrampaşa’ diyoruz. Ayırmadan, ayrıştırmadan 300 bin Bayrampaşalı’nın belediyesi olmak için göreve başlıyoruz. Yaşanabilir bir Bayrampaşa için el birliğiyle birlikte çalışacağız. Yeni dönem Bayrampaşa’mız ve İstanbul’umuz için hayırlı olsun. Bizlere bu görevi layık gören, sevgilerini ve teveccühlerini esirgemeyen Bayrampaşalı tüm komşularıma ve kardeşlerime teşekkür ediyor; şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Mutlu, mazbatasını 4 Nisan’da Bayrampaşa İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim almıştı.

HASAN MUTLU KİMDİR?

Eğitimci kimliğiyle tanınan Başkan Hasan Mutlu, 1961 yılında Karabük Safranbolu’da doğdu. İlk ve ortaokulu İstanbul Fatih’te, liseyi İstanbul Vefa Lisesi’nde tamamlayan Başkan Mutlu, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi-Fizik Matematik Bölümü’nden mezun oldu. Ayrıca İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bir süre eğitim aldı.

Başkan Mutlu, İstanbul’da çeşitli dershanelerde 6 yıl görev yaptıktan sonra 1990 yılından itibaren Bayrampaşa’da, İstanbul’un farklı ilçelerinde ve çeşitli illerde okul ve kurs işletmeciliği yaparak hizmet vermeye devam etti.

Başkan Mutlu, Bayrampaşa’da yürüttüğü eğitim hizmetiyle 1990 yılından bu yana on binlerce öğrencinin eğitimine katkıda bulundu.

Dört dönem CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Mutlu, birçok vakıf ve sivil toplum kuruluşunda yönetici veya üye olarak hizmet verdi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Bayrampaşa Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Hasan Mutlu, oyların yüzde 46,67’sini alarak (73 bin 850 oy) Bayrampaşa’nın yeni Belediye Başkanı oldu.    

Başkan Mutlu, evli ve üç çocuk babasıdır.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık