sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.455
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

Hayalindeki mesleğin temsilcileri

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu’nun minik kursiyerleri “Ben Büyüyünce” projesi kapsamında hayalindeki mesleği öğrendi, meslek mensuplarının çalışmalarını yerinde görüp inceleme fırsatı buldu.

Hayalindeki mesleğin temsilcileri
  • 30 Temmuz 2019, Salı 20:15

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu devam ediyor. Yaz okulunun minik kursiyerleri, “Ben Büyüyünce” projesi kapsamında hayalindeki mesleği öğretmenleriyle paylaştı, öğretmenler de öğrencileriyle birlikte meslekleri hikaye, drama, şarkı ve oyunlarla sahneye taşıdı. 3-6 yaş aralığındaki minik kursiyerler, daha sonra hayalindeki mesleğin temsilcilerini görev yerinde ziyaret etti.


Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin minik kursiyerleri Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman ve Tuzla İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret etti.

Minik kursiyerler, meslek temsilcilerinden bilgi alarak merak ettiklerini ilk ağızdan öğrendi. Minik kursiyerler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı ziyaretlerinde çevre projelerini paylaştı, Başkan Yazıcı öğrencilerin projesini dikkatli bir şekilde inceledi, soruları ve aldığı cevaplarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık