sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

BAŞAKŞEHİR’DE SPOR PARKLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENİYOR

Başakşehir Belediyesi, spor yatırımlarına yeni bir durak daha ekliyor. Yapımında sona gelinen Altınşehir Spor Parkı’nda incelemelerde bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Spor parklarımızın sayısını 20’ye çıkaracağız” dedi.

BAŞAKŞEHİR’DE SPOR PARKLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENİYOR
  • 07 Ekim 2023, Cumartesi 21:19

Başakşehir Belediyesi, spor yatırımlarına yeni bir durak daha ekliyor. Yapımında sona gelinen Altınşehir Spor Parkı’nda incelemelerde bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Spor parklarımızın sayısını 20’ye çıkaracağız” dedi.

Başakşehir Belediyesi, yediden yetmişe Başakşehirlinin spor faaliyetlerinde bulunduğu spor parklarının sayısını artırıyor. Spor yatırımlarının yeni durağı Altınşehir Spor Parkı’nda incelemelerde bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, kısa süre içinde hizmete açılacak tesisin 8 bin metrekare üzerine inşa edildiğini ifade etti.

“Spor parklarımızın sayısını 20’ye çıkarıyoruz”

Altınşehir Millet Bahçesi’ndeki spor parkında sona yaklaşıldığını belirten Başkan Kartoğlu, “Spor parkımızı 8 bin metrekare alan üzerine inşa ettik. Kapalı futbol sahası, kapalı çok amaçlı saha ve açık hava fitness alanımız ile dört dörtlük oldu. Başakşehir'imizin dört bir yanındaki spor parklarımızda Türkiye Yüzyılı'nın şampiyon sporcularını yetiştiriyoruz.” dedi.

İlçenin dört bir yanındaki modern spor tesislerine yenilerini eklemek için çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Başkan Kartoğlu, “Fenertepe ve Bahçekent tesislerimizi de hızla tamamlayarak, ilçemizdeki spor parklarımızın sayısını 20’ye çıkaracağız. Daha fazlası için durmadan çalışmaya, yeni spor parkları için planlarımızı hazırlamaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Yeni bir müjdeyi paylaşacağız”

Yapılan çalımalar hakkında bilgi veren Başkan Kartoğlu, “Bizim için mevsim fark etmiyor. Spor parkımızın peyzaj alanını ‘daima yeşil, daima ulaşılabilir’ anlayışımızla hazırlıyoruz. Peyzaj çalışmalarımız tamamlandığında, Altınşehir Millet Bahçesi ile bir bütün haline gelecek. Ayrıca yakında bu güzel mekânla ilgili bir müjdeyi daha Başakşehirli komşularımla paylaşacağım.” diye konuştu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık