sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5817
  • Euro 34.9932
  • GR ALTIN 2460.8
  • ÇEYREK 4048.6

Erdoğan'dan üniversite öğrencisine sürpriz telefon

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da kendisine mektup veren üniversite öğrencisini makam aracından telefonla arayarak, mektupta iletilen sorunun detayı hakkında bilgi aldı.

Erdoğan'dan üniversite öğrencisine sürpriz telefon
  • 08 Aralık 2018, Cumartesi 14:30

ANKARA (AA) Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın makam aracında bir üniversite öğrencisiyle yaptığı telefon görüşmesinin görüntüsünü sosyal medya hesabından bir güzel adam Recep Tayyip Erdoğan mesajıyla paylaştı.

Bir güzel adam Recep Tayyip Erdoğan pic.twitter.com/5oTaXFYTgP

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) 8 December 2018

Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbulda bir program çıkışında kendisine mektup iletmek isteyen genci görerek, makam aracını durdurdu ve mektubunu aldığı Aylin İbrahimağaoğlu isimli üniversite öğrencisiyle ile bir süre sohbet etti.

Ardından makam aracında öğrencinin mektubunu okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahimağaoğlunu telefonla arayarak, mektupta anlatılan sorunun detaylarıyla ilgili bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Erdoğanın üniversite öğrencisiyle telefonda konuştuğu anların görüntüsü Twitter hesabından Bir güzel adam Recep Tayyip Erdoğan mesajıyla paylaştı. Erdoğanın üniversite öğrencisi ile telefonla konuştuğu sırada makam aracında Muazzez Ersoy'un seslendirdiği Albümdeki Resimler isimli şarkının çaldığı, Altun'un paylaştığı videoya yansıdı.

Muhabir: Burcu Çalık

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık