sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

BAYRAMPAŞA'DA RUMELİ RÜZGARI ESİYOR

Bayrampaşa'yı karış karış gezerek gezerek seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan Adayı Av. İlknur Kovaç Bayraktar, Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi’ni ziyaret etti.

BAYRAMPAŞA'DA RUMELİ RÜZGARI ESİYOR
  • 01 Şubat 2024, Perşembe 21:53

Bayraktar, derneğe gelişinde kalabalık bir topluluk tarafından meşaleler ve “Rumeli’nin gururu İlknur Bayraktar” sloganları ve “Rumeli’nin evladı evine hoş geldin” pankartıyla coşkuyla karşılandı.
Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi’ndeki ziyarete AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Avukat İlknur Kovaç Bayraktar, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile birlikte katılırken, dernek binasına girişinde ise alkışlar ve çiçeklerle karşılandı.
Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Adnan Şahinler, Başkan Yardımcısı Özcan Sönmez, Gençlik Kolu Başkanı Yusuf Pala, Bayrampaşa Şube Başkanı Metin Altıntaş, Kadınlar Kolu Başkanı Nigar Yenidoğan, bugüne kadar dernekte başkanlık yapmış olan yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından ağırlanan Saçlı, Aydıner ve Bayraktar misafirpervelikleri ve coşkulu karşılamalarından dolayı dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür etti.

ALTINTAŞ. RUMELİLİ BİR ADAY MUTLULUK VERİCİ
Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi Başkanı Metin Altıntaş’ın açılış konuşmasını yaptığı programda, derneğin bugüne kadarki geliş süreci, yapılan hizmetleri ve faaliyetlerinden bahsedildi. Başkan Altıntaş, “Derneğimizi ziyaret eden belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza ve adayımıza hoş geldiniz diyorum. Balkanların başkenti Bayrampaşa’da Rumelili bir adayın olması bizler için mutluluk verici. Biz de dernek olarak bu süreçte içimizden biri olan İlknur Kovaç Bayraktar’a her türlü desteğimizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

SAHİNLER: RUMELİ’NİN GÜCÜNÜ GÖSTERELİM
Daha sonra söz alan Genel Başkan Adnan Şahinler ise yaptığı konuşmasında, “Mevcut olan Belediye Başkanımız Atila Aydıner’e bizleri bugüne kadar hiç kırmadığı için hepinizin huzurunda çok çok teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki bize bir Rumelili adayımız oldu. Rumeli’nin gücünü bu sefer sandıkta inşallah gösterelim ve hissettirelim” şeklinde konuştu. 

AYDINER: SANDIKLARI PATLATALIM
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise programda yaptığı konuşmasında, “Bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan hizmetlerin devam etmesidir. Biz hizmet odaklı çalışıyoruz. İnşallah seçimlerde İlknur Kovaç Bayraktar kızımızla yolumuza devam edeceğiz. Seçimlerde sandıkları öyle bir patlatmanızı istiyorum ki... Bu işin şakası yok, hep birlikte diri olacağız, iri olacağız, hep birlikte Bayrampaşa, Rumeli olacağız” diye konuştu.

SAÇLI: BİZE ENERJİ VERDİNİZ
AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ise, “Uzun yıllar beraber siyaset yaptığımız, bana ağabeylik yapan değerli belediye başkanım, Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı, Şube Başkanı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve yönetim kuruluna, adayımızı böyle coşkulu bir şekilde karşılandığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siyaset bir bayrak yarışı, bugüne kadar hizmet eden büyüklerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Şimdi de yeni bir serüvene çıkıyoruz. Adaylarımızı belirledik. İstanbul Büyükşehir Belediye’de Murat Kurum, Bayrampaşa’da İlknur Kovaç Bayraktar. Bayrampaşa’nın, İstanbul’da bir numaralı ilçe olacağından hiç şüphem yok. Bu akşam bu enerjiyi verdiniz. Hepinize tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

BAYRAKTAR: AİLENİZİN KIZI OLARAK KARŞINIZDAYIM
Cumhur İttifakı ve AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Avukat İlknur Kovaç Bayraktar yaptığı konuşmasında, “Değerli başkanlarım ve büyüklerim, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Ben ailenin kızı olarak karşınızdayım. Derneğimizin kadın kolları başkanına ve yönetimine teşekkür ediyorum. Burada olduğunuz ve benim yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bayrampaşa’mız, farklı kültürlerden insanların bir arada yaşadığı, hoşgörü ve barış içinde bir şehirdir. Bu zenginliği korumak, Bayrampaşa’mızı daha da güzelleştirmek için hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Paşavizyon http://www.pasavizyon.com/rumeli-nin-gururu-bayraktar- 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık