sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

  • 03 Kasım 2018, Cumartesi 3:59
Selahattin Bölükbaşı

Selahattin Bölükbaşı

Türkiye Gündemi www.yerelgercek.com 'da...

Merhaba değerli Yerel Gerçek Gazetesi okuyucuları...

Gazete ve haber sitemizle bugüne dek Bayrampaşa ile çevre ilçelerimizin haberlerini sizlere aktarmaya çalıştık. 


Bundan sonraki süreçte Bayrampaşa’nın yanı sıra ulusal haberleri de sizlerle paylaşacağız. Doğup büyüdüğümüz ilçe olan Bayrampaşa’daki haberleri; gerek haber sitemizde ve gerekse her pazartesi yayınlamaya devam edeceğimiz haftalık haber ve kültür gazetemizden takip edebilirsiniz.


www.yerelgercek.com adlı haber sitemizin linkini tıkladığınızda günün her anını, anında takip edebilirsiniz. “Anadolu Haber Ajansı” ile yaptığımız anlaşma sonucu her gün ülkemizin gündemindeki haberleri sitemize yükleyeceğiz. 


Halkımızla iç içe olduğumuz yerel habercilikteki güzelliği, doğru habercilik ve en önemlisi tarafsızlık ilkemizden asla ödün vermeden işimizi profesyonellik boyutları içerisinde gerçekeleştirmeye devam edeceğiz.


Haber sitemizde gündem, ekonomi, dünya, kültür, sağlık, siyaset, spor gibi her türlü konu hakkında haber zenginliğimizi sizinle paylaşacağız. Özellikle spor ve siyasi konularonda taraf olmadan sözleşmeli olduğumuz ajanstan gelecek haberlerin tümünü sitemizde bulabileceksiniz. Olmayacak tek şey; magazin haberlerinde kişilerin özel yaşantıları. Onun dışında, aklınıza ilk gelecek olan ulusal bir gazete ve haber sitesi ile eşdeğer haber zenginliğimiz olacak.


Haftalık yayınladığımız gazetemizi de haber sitemizdeki E-GAZETE bölümünden okuyabileceksiniz. Bu bölüm bir kaç gün içerisinde aktif olacak.


Gazete veya haber sitemizde dernek faaliyetlerinizin yayınlanmasını istiyorsanız bize mail göndermeniz yeterli olacaktır.
Reklam vermek isteyenler de mail yoluyla bizimle iletişim kurabilirler.

Mailimiz:  Selahattin.bolukbasi@gmail.com
Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığımız 29 Ekim tarihinde bir bölümünün açılışı yapılarak faaliyete geçen İstanbul Havalimanı’mızın hayırlı olmasını diliyoruz. Fatih adı verilen milli sondaj gemimiz, Akdeniz’de ilk sondaj çalışmasına başladı. Bu güzel başlangıçları ulusal haber sitemiz www.yerelgercek.com‘da geniş bir biçimde bulabilirsiniz.


Ak Parti’de Yerel Seçimler için aday adaylığı süreci 5.11.2018 Pazartesi günü başlıyor. 1 Haftalık süre sonunda tamamlanacak. Belediye başkanları doğal aday olduğundan yeniden aday olmayacaklar. Adaylarda aranan en önemli unsur tavazu, liyakat, tanınan, başarılı ve sevilen kişiler olmaları. Sürecin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.


Allah’a emanet olun...
 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık