sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4802
  • Euro 34.8574
  • GR ALTIN 2446.9
  • ÇEYREK 4026.1

  • 04 Mart 2019, Pazartesi 4:16
Selahattin Bölükbaşı

Selahattin Bölükbaşı

ŞAMPİ... BAŞAKŞEHİR

Her sene üstüne kata kata gelen Başakşehir bu yıl artık hak ettiği şampiyonluğa oldukça yakın.


Gerek oynadığı takım oyunu ve gerekse güçlü kadrosu ile şampiyonluğa iyice yakın olan Başakşehir'in işini takipçileri daha da kolaylaştırıyor.


Beşiktaş'ın Kayseri'de 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybettiği haftada, Galatasaray da Erzurum deplasmanında 2 puan bırakınca lider ile takipçileri arasındaki fark daha da açıldı.


Başakşehir Oynadığı futbol ve güçlü kadrosu ile en yakın takipçisi Galatasaray'la arasındaki puan farkı 8'e çıktı. Şampiyon hemen hemen belli gibi. Galatasaray ile Beşiktaş Şampiyonlar Ligi kapısını açabilmek için mücadelelerine devam edecek.


Beşiktaş'ın Galatasaray ile 2.lik mücadelesi yapabilmesi için teknik direktör değişikliğini biran önce yapması şart. Tabii olayın finansal boyutu var. Güneş, Beşiktaş'tan olan alacağının tamamını almadan gitmek istemiyor. İstemiyor çünkü içinde Beşiktaşlılık ruhu yok. Oysa bir Ertuğrul Sağlam gibi davranıp alacağını silme gücü gösterebilseydi bu taraftar onu yine de bağrına basardı. 


Geçen sene milli takım konuşmaları başladığından beri Beşiktaş'ın gerilemesine sebep olan Şenol Hoca şu an itibariyle son 8 sezonun en kötü performansını yakalamış durumda. 


Ömrünün sonbaharında milli takımla 4 yıllık anlaşma yapan Hoca, 2 yıldır kendisini takımına veremediği için alacaklarını silip gitmeli. Yoksa tamamen profesyonel olan yabancı hoca ve futbolculardan ne farkı kalır.


Bir de enteresan olan TFF Başkanı, Şenol Güneş'i açıkladıktan sonra istifa etti. Madem istifa edecektiniz neden hoca seçimini yeni gelecek başkana bırakmadınız. Üstelik 4 yıllık anlaşma neden. Çok üst düzey bir hoca buldunuz da kaçırmamak için mi yaptınız? 
Bakalım Milli Takım'dan ayrılması gerektiğinde o da tazminatını alıp da mı gidecek yoksa Beşiktaş'ta yaptığı gibi istenmeye istenmeye parasını alabilmek için son güne kadar kalmak mı isteyecek.. 


 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık