sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5096
  • Euro 34.8709
  • GR ALTIN 2451.1
  • ÇEYREK 4032.2

  • 03 Nisan 2019, Çarşamba 23:31
Selahattin Bölükbaşı

Selahattin Bölükbaşı

Bayrampaşa'da Yine Yeniden 'Başkan Atila Aydıner'

Bayrampaşa'da yapılan 31 Mart Yerel Seçimleri'nde kazanan yine AK Parti ve Başkan Atila Aydıner oldu.


Cumhur İttifakı'nın Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı olan Atila Aydıner Millet İttifakı Adayına 5 puan fark atarak Bayrampaşa'da yeni bir zafere daha imza attı.


İki dönem önceki Belediye Başkanı Hüseyin Bürge'nin istifası sonucu Bayrampaşa Belediye Meclisi tarafından seçilerek Başkan olan Atla Aydıner, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde o dönemin ilçe başkanı olan Cemil Yıldız ve teşkilat mensupları ile birlikte yaptıkları başarılı çalışmalarla en yakın rakibine 11 puan fark atarak belediye başkanlığı görevine devam etti.


Bir buçuk dönem yaptığı belediye başkanlığı süresince en küçük bir iftiraya dahi uğramayan Başkan Atila Aydıner 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yine başarılı ve çalışkan bir ilçe başkanı Ersin Saçlı ve teşkilatı ile birlikte Bayrampaşa'da sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadan yaptıkları başarılı çalışmalar sonucu gerçekelşen yerel seçimlerde en yakın rakibine fark atarak açık ara belediye başkanı oldu. 


Ancak seçimlerde özellikle AK Parti oylarının kasıtlı olarak mazbatalara yazılmaması yüzünden Büyükşehir oylarında yaşanan sorun yüzünden sonuçlara itiraz edildi. Geçersiz oylar yeniden sayılıyor. İlçe Başkanı Ersin Saçlı bu süreci teşkilatı ile birlikte çok yakından ve dikkatli bir şekilde takip ediyor. Bayrampaşa'da kullanılan oyların zayi edilmemesi için pür dikkat İlçe Seçim Kurulu'nda teşkilatının başında süreci yönetiyor.


Gençlik Kollarında siyasete başlayan Başkan Ersin Saçlı, teşkilatın her kademesinde görev aldıktan seçildiği ilçe başkanlığı görevinde de sorumluluğunu soğukkanlı bir şekilde yerine getiriyor. 


Sürecin hayırlısı ile olaysız sonuçlanmasını, Bayrampaşa'da olduğu gibi Büyükşehir'de de hak edenin kazanmasını diliyoruz.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık