sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.455
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.9
  • ÇEYREK 4015.1

Samsung katlanabilen yeni telefonunu tanıttı

Samsung, merakla beklenen katlanabilen telefonunu tanıttı. Telefon özelliği sayesinde açıldığında tablet boyutlarına ulaşıyor.

Samsung katlanabilen yeni telefonunu tanıttı
  • 08 Kasım 2018, Perşembe 15:00

ANKARA (AA) Samsung, merakla beklenen katlanabilen telefonunu tanıttı.

BBCnin haberine göre, Samsungun katlanabilme özellikli yeni telefonu, şirketin mobil telefon bölümünün başkan yardımcılarından Justin Denison tarafından ABDnin California eyaletinin San Fransisco kentinde tanıtıldı.

Cihaz, katlı haldeyken normal cep telefonu, açıldığında ise tablet boyutuna sahip. Telefonun diyagonal boyutu 18,5 santimetre.

Tanıtımda basın mensupları ve yazılımcılara cihaza dokunmaları ve yakından bakmalarına izin verildi.

Samsungun katlanabilir telefon tanıtımına katılan Googleın Android UX Başkanı Glen Murphy, Samsungun yeni telefonuna daha fazla özellik kazandırmak için yazılımcılarla çalışacaklarını söyledi.

Googleın Android işletim sisteminin Başkan Yardımcısı Dave Burke de konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, Samsungun yeni yılın başlarında yeni bir Android cihaz çıkarmayı planladığını kaydetti.

Seri üretim gelecek aylarda

Samsung, katlanabilir telefonun seri üretimine gelecek aylarda başlamayı planlıyor.

Bu yılın ikinci çeyreğinde Çin şirketi Huawei, Appleı geçerek Samsungun ardından en çok cihaz satan mobil telefon üreticisi olmuştu.

Yeni telefonuyla çıkış yakalamayı bekleyen Samsungun satışları, bu yıl geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 azalmıştı. Yüzde 20 pazar payına sahip Samsungun bu dönemde en fazla düşüş yaşayan şirket olduğu belirtiliyor.

Muhabir: Adem Şalvarcıoğlu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık