sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5442
  • Euro 34.9631
  • GR ALTIN 2431.8
  • ÇEYREK 4002.4

  • 06 Ocak 2019, Pazar 18:24
Selahattin BÖLÜKBAŞI

Selahattin BÖLÜKBAŞI

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ

On yıllardır ülkemizin yakasını bırakmayan Asala, PKK, YPG gibi kendini değişik isimlerle tanımlayan terör örgütlerini, nihayete erdirebilmek için hükûmetimiz hem büyük bir bütçe ayırdı hem de zaman zaman şehitler verdik. 


Ordumuzda Fetöcü sözde komutanların olduğu dönemde “Heronlar kendi adamlarımızı (PKK’lıları) öldürüyor indirin veya koordinatlarını değiştirin” emri veren Fetöcü sözde subayların yüzünden maalesef PKK ile gerektiği gibi mücadele edilemedi. Ancak ordumuzdan bu tür sözde komutanlar temizlendikçe terör ile olan mücadelemiz arttı ve sadece 2018’de aralarında ‘İçişleri Bakanlığı Terörden Arananlar’ kategorilerinde teröristlerin de yer aldığı 107’si sözde üst düzey 1746 (693’ü ölü, 534’ü sağ, 519’u teslim) terörist etkisiz hale getirildi.


Şimdi de sınıra yapılan askeri yığınakla yeni bir harekat yapılacak. Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ın dediği gibi en son terörist etkisiz hale gelene dek  bu mücadele devam edecek.


Dağlardaki teröristlerle mücadelemizi başarıyla yaparken, gençlerin spor yapması, vakitlerini güzel geçirebilmeleri  ve üst liglere futbolcu yetiştirebilmek için yapılan Amatör Lig futbol maçlarındaki terörle baş etmek daha zor hale geldi. Geçtiğimiz günlerde Yıldırım Bosnaspor ile Küçükkköysor arasında oynanacak maç öncesi çıkan taraftar kavgasında Muahmmed Yücel adlı 17 yaşındaki genç bir kardeşimiz canından oldu. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. 


Yaşanan bu olayın tekrarlanmaması için olaydan bir gün sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner; Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde toplandı. 


Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu; yaşanan bu olayın bir daha asla tekrarlanmaması için ellerinden geleni artlarına koymayacaklarını belirtti. 


Herkese hayırlı ve bereketli bir hafta diliyoruz. 


Allah’a emanet olun.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık