sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.455
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

İstihdama Katkı Sunmaya Devam

Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Birimi, her zaman olduğu gibi pandemi döneminde de iş arayan vatandaşlarla işverenler arasında istihdam köprüsü olmayı sürdürüyor.

İstihdama Katkı Sunmaya Devam
  • 15 Mart 2021, Pazartesi 0:16

Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Birimi, her zaman olduğu gibi pandemi döneminde de iş arayan vatandaşlarla işverenler arasında istihdam köprüsü olmayı sürdürüyor.

 

Pandemi sürecinde vatandaşlara ekonomik ve sosyal yönden destek olmayı sürdüren Gaziosmanpaşa Belediyesi, istihdam buluşmalarıyla iş arayan vatandaşlara da iş imkanları sunuyor. Bu kapsamda özel bir firmanın araç kiralama danışmanı ve vale personeli alımı için Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda mülakat gerçekleştirildi. Firma temsilcileri tarafından işin tanımı ve gerekli nitelikler anlatıldıktan sonra yüz yüze görüşmelere geçildi. Görüşmeler sonucu işverenin aradığı nitelikleri taşıyan vatandaşlar istihdam edilerek, iş başı yapacak.

 

“İŞSİZ İNSANLARA İŞ SAĞLIYORLAR”

 

İş başvurusunda bulunan Avni Tüfek, “Belediyenin imkanı bu konuda çok güzel. İşsiz insanlara iş sağlıyorlar. Biz de geldik buradan faydalanmak için. İş başvurumuzu yaptık. Büyük bir olasılıkla olumlu geçti. İnşallah başlarım diye düşünüyorum” dedi.

 

Muhammet Cihat Kızıldağ ise, “Bir süredir iş arıyorum. Bununla ilgili Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin istihdam sağlamasıyla bugün bir iş başvurusunda bulundum. Umuyorum ki istediğim işi alabilirim. Tekrardan eski günlere dönüp, çalışabilirim. Belediye Başkanımıza bu olanağı sağladığı için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Gaziosmanpaşa’da ikamet eden ve iş arayan vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin http://istihdam.gaziosmanpasa.bel.tr adresinden iş ilanlarını takip edip, başvuru yapabiliyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık