sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5385
  • Euro 34.9785
  • GR ALTIN 2439.3
  • ÇEYREK 4017.5

GÖKSU'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler’e yeni atanan öğretmenlerle bir araya geldi. Göksu, yeni atanan öğretmenlerin ilk Öğretmenler Günü’nü kutladı.

GÖKSU'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI
  • 25 Kasım 2022, Cuma 23:25

Esenler Belediyesi, Esenler’e yeni atanan 667 öğretmene ‘Hoş geldin’ yemeği verdi. Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan tanışma yemeğine Esenler Kaymakamı Adil Karataş, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ve okul müdürleri de katıldı. Keyifli bir ortamda gerçekleşen yemekte Esenler’e yeni atanan öğretmenler de birbirleriyle tanışma fırsatı buldu.

DÜNYAYI DEĞİŞTİRECEK GÜZEL İNSANLAR YETİŞTİRİN

Yeni atanan öğretmenleri tebrik ederek konuşmasına başlayan Esenler Belediye Başkanı Göksu “Burada 667 tane cevher var. Bu cevherlerin yetiştirdiği çocuklar toplumun geleceği için kafa yorduktan, gönül bağı kurduktan sonra bu şehir daha da güvende olacak. Sizinle birlikte başaramayacağız bir şey yok. Siz kardeşlerimizden beklentimiz, dünyayı değiştirecek güzel insanları yetiştirmenizdir. Ortaya koyacağınız emekler doğrultusunda inşallah hep beraber dayanışarak, kaynaşarak ve tanış olarak yapacağız. Bu geleceği değiştirecek ve aydınlatacak, geleceğin mimarı çocukları yetiştiren sizin eliniz olacak” ifadelerini kullandı.

SİZDEN RİCAM, VATANINA VE MİLLETİNE BAĞLI BİREYLER YETİŞTİRİN

Yeni atanan öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Esenler Kaymakamı Adil Karataş, “Çocuklarımız bizlerden çıkarak okula gelmeye başlamalarıyla birlikte onların rol modelleri artık sizler oluyorsunuz. Sizlerin rol modelliği öncülüğünde milli ve manevi değerlere, vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetiştirmenizi sizlerden rica ediyorum” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık