sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.9993
  • GR ALTIN 2439.7
  • ÇEYREK 4016.9

ESENLER'DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI LİGİ BAŞLADI

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle zekâ oyunlarına olan ilginin artırılması ve bu oyunların geniş kitlelere yayılması amacıyla hayata geçirilen Akıl ve Zeka Oyunları Ligi başladı.

ESENLER'DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI LİGİ BAŞLADI
  • 30 Ekim 2022, Pazar 20:48

Esenler Belediyesi ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile hayat geçirilen Akıl ve Zeka Oyunları Ligi, 19 okulun katılımıyla ilkokul düzeyinde başladı. Esenler ilçesinde bulunan öğrencilerin düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemlere çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi, akıl ve zeka oyunları ile yeteneklerinin geliştirilmesi, aralarındaki iletişim ve dostluk duygularının güçlenmesi, okullar arası iletişimin artırılması, vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması ve takım ruhunun oluşması amacıyla gerçekleştirilen turnuva, 7 hafta sürecek. Turnuva kapsamında mangala, koridor, abalone, küre ve pentago oyunları oynanıyor.

AKIL OYUNLARI BİLİŞSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SUNACAK

Proje koordinatörü Mehmet Akif Dumangöz, “İlkokullar Arası Akıl ve Zeka Oyunları Ligi projesi, Esenler Belediyesi ile Esenler Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü bir projedir. Projede yarışmacı olan ilkokullu öğrencilerimizin heyecanı bizleri çok mutlu ediyor. Öğrenciler ve veliler tarafından çok beğenilen bu yarışma çocukların bilişsel gelişimlerine katkı sunacak. Projede çok kıymetli  katkılarından ötürü  Milli Eğitim Müdürlüğümüze şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık