sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.334
  • Euro 35.0886
  • GR ALTIN 2296.2
  • ÇEYREK 3777.5

ESENLER'DE AFETLERE HAZIRLIK YAPILDI

Esenler Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi üniversitenin yürüttüğü afet projesi kapsamında bir araya geldi.

ESENLER'DE AFETLERE HAZIRLIK YAPILDI
  • 03 Eylül 2022, Cumartesi 21:58

Esenler Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü, İmar, Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve Esenler AFAD görevlileri, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin afetler konusunda yürüttüğü proje kapsamında bir toplantı düzenledi.

 

Toplantıda; olası afet öncesi, sırası ve sonrası yapılan hazırlıklar, Esenler Belediyesi Arama Kurtarma ekibi (ESKAT), Van ve İzmir depremi deneyimleri, afet bilinci ve farkındalık eğitimi, tatbikatlar, afet gönüllüleri,  STK’lar, afet ve acil durum aracı, toplanma, barınma, helikopter pist alanları, transfer alanları, afet gönüllüleri, deprem, yangın ve sel gibi afetler hakkında karşılıklı bilgi paylaşımında bulundular. İlçedeki yapı stoğu, kentsel dönüşüm, TAMP (Türkiye Afet Müdahale Planı) ve İRAP (İl Afet Risk Azaltma Planı) konuları da ayrıntılı olarak ele alındı. İlk 6 saat ve 72 saat yapılması gereken işlemler ve afet sonrası iletişim konularında değerlendirmeler yapıldı.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık