sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

PAŞA'DA ZABITA HAFTASI KUTLANDI

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında zabıta personelini, aileleriyle birlikte boğaz turunda ağırladı.

PAŞA'DA ZABITA HAFTASI KUTLANDI
  • 03 Eylül 2022, Cumartesi 21:54

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında zabıta personelini, aileleriyle birlikte boğaz turunda ağırladı.

 

Zabıta Teşkilatının 196. Kuruluş Yılı ve Zabıta Haftası, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin boğazda düzenlediği tekne turu ile kutlandı. Programda, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, belediyede görev yapan zabıta personeli ve aileleriyle bir araya geldi. Usta, zabıtaların her birini ayrı ayrı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Zabıta personeline çeşitli ödüllerin verildiği programda, Gaziosmanpaşa Sanat Akademisi eğitmenleri de davetlilere müzik ziyafeti sundu.

 

"ZABITA ARKADAŞLARIMIZA EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM"

 

Programa katılım gösteren herkese teşekkür eden Başkan Usta, "Zabıta Haftası vesilesiyle bizleri, şehrimizi temsil eden kıymetli Zabıta arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımıza aileleriyle, çocuklarıyla, sevdikleriyle huzurlu ve sağlıklı yaşam diliyorum" dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık