sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5795
  • Euro 34.986
  • GR ALTIN 2456.8
  • ÇEYREK 4042.2

ERMENİSTAN’IN SALDIRISINA KINAMA

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde grubu bulanan 4 parti ortak bildiriyle Ermenistan’ın Azerbaycan’a başlattığı saldırıyı kınadı. AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP Meclis Grupları ile bağımsız üyenin ortak açıklamasıyla Ermenistan’ın saldırısı en güçlü biçimde kınandı.

ERMENİSTAN’IN SALDIRISINA KINAMA
  • 09 Ekim 2020, Cuma 19:37

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti ile bağımsız üye, ortak bildiriyle, Ermenistan’ın Azerbaycan’a düzenlediği saldırıyı kınadı.

Bayrampaşa Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Hacınoğmanoğlu’nun okuduğu bildiride, AK Parti adına Grup Başkanvekili Can Gökhan Balekoğlu, CHP adına Grup Başkanvekili Ahmet Çapık, İYİ Parti adına Grup Başkanvekili Tufan Babar, MHP adına Tarık Buğra Özgecan ve Bağımsız Meclis Üyesi Murat Aytekin’in imzası yer aldı.

Ortak bildiride, şunlar kaydedildi:

“Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde grubu bulunan siyasi partiler ve bağımsız meclis üyesi olarak, Ermenistan’ın 28 Eylül 2020 tarihinde Dağlık Karabağ’da ateşkesi ve uluslararası hukuku ihlal ederek ağır silahlarla Azerbaycan sivil yerleşim yerlerini ve askerlerini hedef alan saldırılarını en güçlü şekilde kınıyoruz.
Bizler Bayrampaşa meclis üyeleri olarak, halkını korumak ve toprak bütünlüğünü tesis etmek amacıyla Azerbaycan’ın gerçekleştirdiği savunmasını destekliyoruz.

30 yıla yakın süredir Dağlık Karabağ, Ermenistan’ın işgali altındadır. Bu haksız işgalin sona erdirilmesi için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ve AGİT kararlarına uygun şekilde barışçıl çözüme desteğimizi tekrarlıyoruz. Uluslararası camiayı, bugüne kadar Ermenistan’ın işgali ve sorumsuz saldırıları sebebiyle zarar gören Azerbaycan’ın yanında olmaya davet ediyoruz.

Bu vesileyle; Bayrampaşa Belediyesi Meclis üyeleri olarak, şehit düşen Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilere acil şifalar diliyoruz.

Azerbaycan’ın acısı bizim acımızdır. Meclis üyeleri olarak dualarımız ve desteğimiz Azerbaycanlı kardeşlerimiz ve Azerbaycan Cumhuriyeti ile beraberdir.”

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık