sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN UZAKTAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uzaktan eğitimin öneminin arttığı şu günlerde Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Evleri uzaktan eğitim uygulaması ile öğrencilere online ders vermeye başladı.

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN UZAKTAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK
  • 09 Ekim 2020, Cuma 19:48

Koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı eğitim-öğretim faaliyetlerinin haftanın 5 günü yüz yüze yapılamaması nedeniyle uzaktan eğitim önem kazandı. Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Evleri de online dersler uygulaması ile uzaktan eğitim programı başlattı.

5. 6. 7. ve 8. sınıflar, Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerini; 3. ve 4. sınıfların ise İngilizce, Fen Bilgisi ve Matematik derslerini Youtube üzerinden  “Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Evleri” kanalına abone olarak takip edebiliyor. Bilgi evi öğretmenlerinin kendi branşlarında anlatmış olduğu ve müfredata uygun olarak işlenen dersler, haftalık olarak güncellenerek öğrencilerin pekiştirme yapmalarına olanak sağlıyor.
        
Ayrıca haftanın belirli gün ve saatlerinde Bilgi Evleri öğretmenlerince 4. 5. 6. ve 7. sınıflar için Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce; 8. sınıflar için ise Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Türkçe ve İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük branşlarında öğrencilerle zoom üzerinden canlı dersler veriliyor.
         
Bilgi Evlerinin Rehberlik birimi de bu dönemde öğrencilere psikolojik destek vermek ve uzaktan eğitim esnasında onların derslere olan motivasyonunu sağlamak için öğrencilerle zoom üzerinden özel görüşmeler gerçekleştiriyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık