sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

BAŞKAN TEVFİK GÖKSU TEDBİRİNİ ALDI

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, kentte etkili olması beklenen kar yağışına karşı gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

BAŞKAN TEVFİK GÖKSU TEDBİRİNİ ALDI
  • 10 Mart 2022, Perşembe 0:39

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Esenler’in, otoyol bağlantıları nedeniyle kavşak ilçe olduğunu ve bu nedenle kar yağışının neden olabileceği olumsuzluklara karşı önlemler aldıklarını söyledi.

Meteorolojinin, perşembe sabah saatlerinden haftaya salı gününe kadar İstanbul’da çok ciddi kar yağışı beklendiğine ilişkin uyarıda bulunduğunu kaydeden Göksu, “Bu çerçevede İstanbul Valimizin başkanlığında, kentteki belediye başkanları, kaymakamlarımız ve diğer idari amirlerimizle toplantı yapıldı. Karda alınacak tedbirler konuşuldu. İstanbul’un merkezinde bir ilçe olarak bizim yapacağımız çalışmalar tüm İstanbul’u ilgilendirdiği için özellikle ilçemiz otobanların kesişim noktasında olduğu için otobanlarda ve çevresindeki sıkışıklık tüm İstanbul’u tıkayacağından bizim tedbirlerimiz ayrıca bir önem arz ediyor.” şeklinde konuştu.

510 PERSONEL VE 65 ARAÇLA KARLA MÜCADELEYE HAZIRIZ

Göksu, yarın geceden itibaren karla mücadele çalışmalarını başlatacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Çarşamba gece yarısından itibaren 510 personelimiz, 65 araç ve iş makinemiz karla mücadelede görev alacak. Yaklaşık 247 kilometrelik yol ağımızı karla ilgili sıkıntı yaşatmadan sürekli açmanın gayretini ortaya koyacağız. Esenler’i 9 ana acil bölgeye ayırdık. Bu acil bölgeler çerçevesinde kar küreme araçlarımız, bir taraftan da ambulans ve diğer araçlarımızla, aynı zamanda çorba araçlarımız 5 günlük süre içinde sürekli çalışacaklar. İnşallah Esenler’de ve İstanbul’da biz üzerimize düşen görevleri yerine getirerek, hiçbir kardeşimizin karda zorlukla karşı karşıya kalmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şu anda araç, ekipman ve tuz stoku açısından bir sorunumuz yok.Tüm personelimiz koordine edilmiştir. Perşembe sabahından itibaren hem personelimiz hem de araçlarımız görev yerlerinde olacaklar.”
Vatandaşlar kar yağışında yaşanabilecek olumsuzluklarla ilgili 4440073 numaralı hattı arayabilirler.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık