sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5234
  • Euro 35.1692
  • GR ALTIN 2438.9
  • ÇEYREK 4012.2

LİDER EROK KARABÜK’E ACIMADI

TFF 3. Lig 3. Grup’ta top koşturan Esenler Erokspor, Kardemir Karabük Spor’u farklı yendi.

LİDER EROK KARABÜK’E ACIMADI
  • 10 Mart 2022, Perşembe 22:42

TFF 3. Lig 3. Grup’ta top koşturan Esenler Erokspor, her hafta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıyor. 16. haftada başladığı galibiyet serisine devam eden sarı-yeşilli ekibimiz, son maçında ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabük Spor’u konuk etti. Erokspor sahadan 8-0 galibiyetle ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.
Oynadığı son 10 maçından 8’inden galibiyetle ayrılıp sadece 2 deplasman maçında berabere kalan Erokspor, 26. Hafta maçında Kardemir Karabük Spor’u konuk etti. Bu sezon umduğunu bulamayan ve ligden düşmesi kesinleşen Karabük Spor karşısında rahat bir oyun ortaya koyan sarı-yeşilli ekibimiz ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARIDA DA AYNI TARİFE

Maçın ikinci yarısında da disiplinli oyununu sürdüren Erokspor adeta averajını artırmak için Karabük kalesine gol oldu yağdı. İkinci yarıda da 4 gol bulan lider, sahadan 8-0 galip ayrıldı ve puanını 57’e çıkardı. Rakibi Ceyhan Spor’un da galip gelmesiyle aradaki 1 puanlık farkı koruyan Esenler Erokspor, 27. haftada 50 puanla 3. sırada bulunan Orduspor ile deplasmanda kaşılaşacak. Erokspor, bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmak ve şampiyonluk yolunda yara almamak istiyor. Ligin ilk yarısında Esenler’de oynanan maçta Erokspor, Orduspor’u 3-0 yenmişti.

26. Hafta sonunda TFF 3. Lig 3. Grup’ta puan durumu şöyle:

 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık