sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ'NDEN DUYURU

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde aktif olarak görev yapan Prof. Dr. Kutluk Özgüven'in bir televizyon programında yaptığı talihsiz açıklamalar sonrası, üniversite yetkililerinden önemli bir açıklama geldi.

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ'NDEN DUYURU
  • 16 Mayıs 2020, Cumartesi 0:34

İstanbul Aydın Üniversitesi konu ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Üniversitemizde görev yapmakta olan Prof. Dr. M. Kutluk Özgüven’in katıldığı televizyon programında yaptığı açıklama şahsi düşünceleri olup, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin kurumsal yaklaşımını yansıtmamaktadır. Ancak böyle bir yaklaşımın, “Aydınlık bir geleceğe” sloganına sahip, öğrenci ve personelinin yüzde 60’ı kadın olan, Türkiye’nin aydınlık yarınlarının yetiştirilmesinde büyük görevler üstlenen ve geleceğin güçlü kadın liderlerini yetiştirmekten gurur duyan bir kurum tarafından kabul edilmesi, görmezden gelinmesi ya da mazur görülmesi kati surette mümkün değildir. Ülkemizin kanayan yarası olan çocuk istismarını olağanlaştırmayı amaçlayan bu açıklamasından dolayı kendisini şiddetle kınıyoruz.İstanbul Aydın Üniversitesi yönetiminin olay sonrası acilen toplanarak, söz konusu personel hakkında hukuki süreci başlattığını, süreç sonunda gerekli bilgiyi kamuoyuyla tekrar paylaşacağımızı, böyle bir zihniyetin kurumumuzda asla barınamayacağını bilhassa belirtmek isteriz."

Üniversitenin resmi sosyal medya hesabından da şu açıklama yapıldı:

Üniversitemizde görev yapmakta olan Prof. Dr. Kutluk Özgüven’in katıldığı televizyon programında yaptığı açıklama  şahsi düşünceleri olup kabul edilmesi mümkün değildir.
Kendisini şiddetle kınıyoruz. 
Söz konusu personel hakkında hukuki süreç başlatılmıştır.
KAMUOYUNA DUYURULUR.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık