sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

ESENLERLİ ÖĞRENCİLERE MÜJDE!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenlerli gençlere eğitim desteği verileceğini açıkladı.

ESENLERLİ ÖĞRENCİLERE MÜJDE!
  • 13 Ekim 2022, Perşembe 21:21

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 2023 yılı tahmini bütçesinin görüşüldüğü Esenler Belediye Meclisi’nde, lise ve üniversitelerde okuyan Esenlerli öğrencilere eğitim desteği vereceklerini müjde olarak duyurdu.

GENÇLERİN ELİNDEN TUTUYORUZ

“En büyük bütçe artışlarımızdan bir tanesini de Gençlik ve Aile Hizmetlerine yaptık” diyerek gençlere müjde veren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, şu şekilde konuştu:

“Esenler’de 100 bin gencimizle projemiz var. Bir taraftan rota oluşturuldu, bir taraftan yazılım kursları, bir taraftan ‘Akademi Esenler’ çalışmalarını… Yaz okullarımız da 30 bin gencimiz projeden yararlandı. Gençlerimizin eğitimi bizler için çok önemli bu sebeple onlar için yeni projeler hayat geçireceğiz. İkinci dönemin başında lise son sınıftaki bütün öğrencilere, ayrım yapmadan bin beş yüz TL eğitim desteği vereceğiz. Esenler’de ikamet eden ama Türkiye’nin çeşitli yerlerin de üniversitelere giden, eğitim desteğine ihtiyacı bulunan bütün arkadaşlarımıza 3 bin 500 TL eğitim desteği vereceğiz. Esenler’de ‘ben hayatta bunu olmak istiyorum’ diyen elinden tutulması ve destek verilmesi gereken kimse varsa elinden tuttuk, devam da edeceğiz. En önemli şeylerden bir tanesi, 5 bin çocuğumuza mali destekle beraber yazılım ve kodlama sertifikası programı yapıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığı lise son sınıfta okuyup da organize sanayi bölgelerinde bu kurslara ve çalışmalara giden her öğrenciye Milli Eğitim Bakanlığı’nın ödediği ürete ilave olarak Esenler Belediyesi olarak 300 TL eğitim desteği vereceğiz” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık