sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

ESENLER EROKSPOR BİR ÜST TURA YÜKSELDİ

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Esenler Erokspor, normal süresi ve uzatma bölümü 2-2 biten maçta Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden rakibi Erzurumspor’u sahasında mağlup etti ve bir üst tura yükseldi.

ESENLER EROKSPOR BİR ÜST TURA YÜKSELDİ
  • 10 Kasım 2022, Perşembe 22:58

Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanan karşılaşma hızlı başladı. 21. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. İlk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 55. dakikada Erzurumspor farkı 2’ye çıkardı. Maçın 62. dakikasında İdris Furat Esenler Erokspor adına farkı 1’e indirdi. Sarı yeşillileri ayağa kaldıran golün ardından Mehmet Aygün 83. dakikada skora eşitleyen golü attı. Karşılaşmanın normal süresi ve uzatma devreleri 2-2’lik eşitlikle sona erdi ve turu geçen tarafı penaltı atışları belirledi.

Normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 eşitlikle biten maçta Esenler Erokspor; Batuhan Yılmaz, Muhammet Genç ve Mehmet Aygün’ün penaltı atışları sonucu adını bir üst tura yazdırdı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık