sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

Beşiktaş, Rizespor'dan tarihi rövanşı aldı: '7-2'

Beşiktaş yıllar önce Rize'de uğradığı 5-1'lik hezimetin rövanşını özellikle Boşnak futbolcu Adem Ljajiç'in muhteşem oyunu ile aldı.

Beşiktaş, Rizespor'dan tarihi rövanşı aldı: '7-2'
  • 08 Nisan 2019, Pazartesi 22:22

Rizespor'un maça hızlı başladığı ilk dakikalarda Beşiktaşlı Dorukhan'ın ceza sahası dışından çektiği şutu kaleci Gökhan iyi bir refleksle kornere çeldi. Ljajiç'in kullandığı korner atışına iyi yükselen Vida gol yağmurunun açılışını yaptı.


Rize bu golün ardından oyundan düşmüyor ataklarına devam ediyordu. Ancak sahada kariyer maçlarından birini oynayan Ljajiç, ceza sahası dışından Babel'in hatta Talisca'nın muhteşem falsolu vuruşlarını hatırlatan bir şutla Beşiktaş'ı deplasmanda 2-0 öne geçirdi. Maçtan kopmayan Rizespor ilk yarının sonlarında aradığı golü Vedat Muriç ile buldu: '1-2'


Rize 2. yarıya da tempolu başladı. Beşiktaş'ta Caner'in bölgesinde sıkıntı vardı. Lens de kötü günündeydi. Şenol Hoca'nın onu nasıl sabrettiğini düşünürken gecenin yıldızı Adem Ljajiç bu kez Burak Yılmaz'a "al da at" dercesine bir asist yaptı. Tecrübeli gölcü hafif çaprazdan, kalecinin üzerinden topu ağlarla buluşturdu. Golün ardından yaptığı VAR işareti yüzünden sarı kart gördü ve maçta hararetli dakikalar yaşanmasına sebep olunca da; Şenol Hoca tarafından oyundan alınıp soyunma odasına gönderildi. 


Burak Yılmaz'ın yerine oyuna giren Güven Yalçın üçleme yaparak farkın açılmasına önemli bir katkı sağladı. 5. Gölü frikikten atan Boşnak futbolcu maçı 2 gol ve 3 asistle tamamlayarak gecenin yıldızı oldu. 

Haber: Selahattin BÖLÜKBAŞI


 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık