sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5084
  • Euro 34.9559
  • GR ALTIN 2432.4
  • ÇEYREK 4001.7

ZAFER BAYRAMI HEYECANI ESENLER’DE!

Esenler Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünde Burak King konserine ev sahipliği yaptı. King, en sevilen parçaları Esenlerliler için seslendirdi.

ZAFER BAYRAMI HEYECANI ESENLER’DE!
  • 31 Ağustos 2022, Çarşamba 20:46

Esenler Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünde Burak King konserine ev sahipliği yaptı. King, en sevilen parçaları Esenlerliler için seslendirdi.

Zafer Bayramı’nın tüm coşkusu Esenler’de hissedildi. Esenler Belediyesi, yaz akşamlarını konserlerle renklendirmeye devam ederken 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı özel bir etkinlikle kutladı. Esenler Yaz Akşamları etkinlikleri çerçevesinde bu kez rap müziğinin sevilen ismi Burak King Esenlerlilerle buluştu. King sahneye Türk bayrağıyla çıkarak herkesin bayramını kutladı. Müzikseverler şanlı zaferimizin 100. yıl dönümünde Dörtyol Meydanı’nda gönüllerince eğlendi.

ZAFER COŞKUSUNU ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER
Konserde King, arkadaşlarıyla birlikte pek çok rap şarkısı seslendirdi. Esenler Dörtyol Meydanı’nı dolduran kalabalık, şarkıları hep bir ağızdan söyleyerek çektikleri fotoğraf ve videolarla anı ölümsüzleştirdi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise Esenlerlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak bir selamlama konuşması yaptı.

Konsere çocuklarıyla birlikte katıldığını belirten Ayşe Yaşar, “Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Herkesin bayramını kutluyorum. Güzel bir etkinlik oldu. Kızlarım rap müziğini çok seviyor. Onlar için de değişiklik oldu. Çok eğlendiler. Teşekkür ediyoruz” dedi. 13 yaşındaki Emre ise konserde çok eğlendiklerini belirterek “Dörtyol Meydanı’nda çeşitli etkinlikler oluyor. Takip ediyoruz biz de. Konser de güzel oldu. Bayağı keyifli geçti” ifadelerini kullandı.

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği tüm kültür & sanat etkinliklerini ve programlarını öğrenmek için tıklayınız.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık