sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5751
  • Euro 35.0022
  • GR ALTIN 2434.3
  • ÇEYREK 4010.6

ZAFER BAYRAMI BAYRAMPAŞA’DA COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa’da da törenlerle kutlandı.

ZAFER BAYRAMI BAYRAMPAŞA’DA COŞKUYLA KUTLANDI
  • 02 Eylül 2019, Pazartesi 14:59

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa’da da törenlerle kutlandı. Suat Terimer Anadolu Lisesi’nde başlayan kutlama programı kaymakamlıkta tebriklerin kabulü ile sürdü.

Zafer Bayramı’nın 97’nci yılı Bayrampaşa’da törenlerle kutlandı. Bayrampaşa Suat Terimer Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kutlama programına İstanbul Vali Yardımcısı Akgün Corav, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Garnizon Komutanı Vekili Binbaşı Osman Erdemir, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Balekoğlu, Bayrampaşa Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Atatürk Anıtı’na çelenklerin konmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kutlama programı, Bayrampaşa kaymakamlık binasında Vali Yardımcısı Akgün Corav, Başkan Atila Aydıner ve Binbaşı Osman Erdemir’in tebrikleri kabulü ile sona erdi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık