sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4802
  • Euro 34.8574
  • GR ALTIN 2446.9
  • ÇEYREK 4026.1

VALİ YERLİKAYA’DAN BAŞKAN AYDINER’E ZİYARET

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Vali Yerlikaya, “Belediye Başkanımız Atila Aydıner’i ve çalışma arkadaşlarını vizyoner belediyecilik anlayışlarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

VALİ YERLİKAYA’DAN BAŞKAN AYDINER’E ZİYARET
  • 27 Eylül 2019, Cuma 22:13

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Başkan Atila Aydıner’e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Aydıner’in makamında oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaret sırasında Vali Yerlikaya, “Bugün Bayrampaşa Belediye’mizin çok değerli hizmet, yatırım ve başarılı çalışmalarına tanıklık ettik. Belediye Başkanımız Atila Aydıner’i ve çalışma arkadaşlarını vizyoner belediyecilik anlayışlarından dolayı tebrik ediyor, yeni dönemde başarılar diliyorum. İlçe sakinlerimizi de sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” ifadelerini kulandı.

Vali Yerlikaya’yı belediye binasının protokol girişinde karşılayan Başkan Aydıner de, “Sayın Valimiz ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Devam eden ve hayata geçirmeyi planladığımız hizmet ve projelerimizle ilgili Valimize bilgi verdik ve önerilerini aldık.” dedi.

Ziyaret sırasında Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tüfekçi, Can Gökhan Balekoğlu, Ahmet Kumbasar ve Naser Şimşek de hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda Başkan Aydıner, Vali Yerlikaya’ya hediye takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık