sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3839
  • Euro 35.0584
  • GR ALTIN 2326.4
  • ÇEYREK 3827.2

ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN SPOR DEVRİMİ

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın göreve gelmesinden sonra spora ve sporcuya desteğini arttıran Ümraniye Belediyesi, bu alanda tam bir devrim gerçekleştiriyor. Ümraniye, yeni açılan spor merkezleri, salonlar ve yeni projelerle binlerce sporcu yetiştirerek, spora ve sporcuya desteğini sürdürüyor.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN SPOR DEVRİMİ
  • 15 Aralık 2019, Pazar 14:24

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın göreve gelmeden önceki vaatleri arasında yer alan spora yönelik projeler bir bir hayata geçirilirken, Ümraniye’de sporla ilgili umut veren gelişmeler yaşanıyor. Ümraniye Belediyesi açtığı spor merkezleri ve salonların yanı sıra farklı branşlarda düzenlediği kurslarla binlerce sporcu yetiştiriyor. Belediyenin açtığı kurslara 2019 yılı aralık ayı itibariyle 6 bin 75 öğrenci kayıt yaptırdı.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 16 adet spor salonu ve merkezde, 27 branşta açtığı kurslarla Ümraniyelilere hizmet veriyor. Bu kurslarda 112 eğitmen görev alırken, 2019 yılı Aralık ayı itibariyle kurslara kayıt olan öğrencilerin sayısı ise, 6 bin 75’e ulaştı.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, futbol, basketbol, voleybol, hentbol, yüzme, fitness, pilates, step aerobik, zumba, geleneksel okçuluk, kort tenisi, masa tenisi, badminton, atletizm, boks, judo, güreş, tekvando, karate, jimnastik, bisiklet, kaykay-paten, çocuk zumbası, çocuk platesi, sabah sporları, halk oyunları ve özel gereksinimlilere fiziksel etkinlikler konusunda farklı merkezlerde kurslar açtı. Müdürlük ayrıca atletizm, geleneksel okçuluk, hentbol, judo, güreş, tenis, bisiklet, halk oyunları, tekvando ve karate branşlarında kulüpler oluşturarak spora ve sporcuya desteğini sürdürdü.

Yeni Spor Merkezi ve Spor Salonları Açıldı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın göreve gelmesinin hemen ardından Ümraniye’nin her mahallesinde sporu yaymayı hedefleyen Ümraniye Belediyesi, bu hedefler doğrultusunda yeni spor merkezleri ve salonlar açarak spora olan desteğini arttırdı. O merkezlerden biri olan Ümraniye Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’ne kısa süre önce açılmasına rağmen bin 882 kişi kayıt yaptırdı.

Belediye bünyesinde daha önce İstiklal Spor Merkezi, Dudullu İHL Spor Salonu, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Spor Salonu ve Cemil Meriç Kültür Merkezi Fitness Salonu yer alırken,  yeni dönemde Ümraniye Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, Namık Kemal Kültür Merkezi Spor Salonu, Necip Fazıl Kültür Merkezi Spor Salonu, Prof. Dr. Bekir Topaloğlu Kültür Merkezi Spor Salonu, Mehmet Akif Kültür Merkezi Spor Salonu, Gülden Soyak Engelliler Merkezi Spor Salonu, Dumlupınar Kültür Merkezi Spor Salonu ile İnkilap Bilgi Evi Spor Salonu açılarak sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Gerek açtığı spor merkezleri ile gerekse kurslarla spor ve sporcuya desteğini sürdüren Ümraniye Belediyesi, amatör kulüplere de desteğini sürdürüyor. Ümraniye’de ilerleyen zamanda Hekimbaşı’nda yapılması planlanan ‘Spor Köyü’  projesi de Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın spora yönelik önemli projeleri arasında yer alıyor. Yeni dönemde planlanan projelerle Ümraniye’nin sporun merkezi olması hedefleniyor.

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık