sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.455
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.9
  • ÇEYREK 4015.1

SN. BAYRAM ŞENOCAK BAYRAMPAŞA'DAKİ SEÇİM ÇALIŞMALARINDA

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Bayrampaşa Teşkilatı'nın gerçekleştirmekte olduğu seçim çalışmalarına katılarak Ak Parti'ye yeni üyeler ekledi.

SN. BAYRAM ŞENOCAK BAYRAMPAŞA'DAKİ SEÇİM ÇALIŞMALARINDA
  • 02 Mart 2019, Cumartesi 3:56

Başkan Şenocak ilk olarak Yendoğan Mahallesi'ndeki vatandaşlarımızı ziyaret ederek Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.  "Sandık Esaslı Çalışma" sistemi kapsamında seçmenlerle buluşan Şenocak; bu çalışmalarına diğer ilçelerde de devam edeceğini belirtti.

Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi'nde  yapılmakta olan "Sandık Esaslı Çalışma" programına da katılan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak; seçmenlere Başkan Erdoğan'ın selamlarını iletti. 


Başkan Şenocak girdiği evlerde, sıktığı elleri oya çevirmeden bırakmadı. Yeni üyelerin formlarını bizzat dolduran Şenocak daha sonra Ak Parti Bayrampaşa İlçe Seçim Koordinasyon Merkezine geçti.

 

Bayrampaşa İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinde meclis üyeleri ve 3 ana kademenin karşıladığı Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ilk SKM çalışma ofislerini ziyaret ederek yetkililerden SKM çalışma programları hakkında kapsamlı bir bilgi aldı.
 

Başkan Şenocak Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İl Sorumlusu Fatih Salman ve İlçe Başkanı Ersin Saçlı ile birlikte; Bayrampaşalı meclis üyeleri ve bütün ana kademe yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı önemli bir toplantı düzenleyerek Bayrampaşa'daki çalışmalarına son verdi.


İl Başkanı Bayram Şenocak toplantı le ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bayrampaşa İlçe Seçim Koordinasyon Merkezimizde, teşkilatımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Belediye İşi Gönül İşi inancıyla hep birlikte daha çok çalışacak, Bayrampaşa'mızda gönüllere dokunacağız."
 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık