sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.463
  • Euro 34.7591
  • GR ALTIN 2436.4
  • ÇEYREK 4008.6

SİNOP TANITIM GÜNLERİ’NE SİYASİLERDEN YOĞUN İLGİ

1.11.2018 'de Yenikapı Etkinlik Alanı'nda başlayan ve 4 gün süren Sinop Tanıtım Günleri'ne özellikle Karadenizliler yoğun ilgi gösterirken yerel seçimlerin yaklaştığı bir döneme denk gelmesiyle siyasileri de buluşturdu.

SİNOP TANITIM GÜNLERİ’NE SİYASİLERDEN YOĞUN İLGİ
  • 05 Kasım 2018, Pazartesi 20:50

Ak Parti Milletvekili ve Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Bşk. Yard. Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, MHP Milletvekili Arzu Erdem, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, İstanbul Sinoplu Ülkücüler PLatform Başkanı Yılmaz Uygun ile dernek başkanları dikkat çeken isimler arasındaydı. 


Milletvkili Dr. Sn. Fatma Betül Sayan Kaya etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri’nde Karadenizli hemşehrilerimizle birlikteydik. 


Sinop'u tüm renk ve lezzetleriyle İstanbul'a taşıyan, etkinliğe emek veren herkese teşekkür ediyorum."


Etkinlik çalışmalarına haftalar önce başlayarak başta MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli olmak üzere tüm eş ve dostlarına davetiyeler dağıtan İstabul Sinoplu Ülkücüler Platformu Başkanı Yılmaz Uygun kültürlerini tanıtmak için düzenledikleri bu etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.


 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık