sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5492
  • Euro 34.8523
  • GR ALTIN 2427.3
  • ÇEYREK 3995.8

‘Şeyh-ül Meşayıh’ belgeleri sahiplerini buldu

“Lonca İş Buluşmaları”nın bu yılki ilk toplantısında ‘Şeyh-ül Meşayıh’ belgeleri sahiplerini buldu.

‘Şeyh-ül Meşayıh’ belgeleri sahiplerini buldu
  • 06 Şubat 2020, Perşembe 12:09

Milli ve Yerli Esnaf Platformu” sloganıyla yola çıkan “Lonca İş Buluşmaları”nın 2020’deki ilk toplantısı Bayrampaşa Kocatepe’de Wish More otelde FÖY Ödeme Sistemleri A.Ş. destekleriyle gerçekleştirildi.

 
Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürü İkram Göktaş’ın hediyesi olan Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) yayını olan “Yaşayan ve Gelişen Katılım Bankacılığı” kitabı programın destekleyicisi FÖY Ödeme Sistemleri A.Ş.’nin hediyeleriyle birlikte tüm misafirlere dağıtıldı.    


AHİ geleneğinde olduğu gibi Kur’an Tilavetiyle başlayan programın sunuculuğunu da Eminönü Hobyar Cami İmamı Hacı Arıcı yaptı.
Eşref Küçükateş, ŞEYH-ÜL MEŞAYIH Belgesini vermeye bu sene başladıklarını ilk belgeleri 2016 Ocak Ayından itibaren düzenlenen “Milli ve Yerli Esnaf Buluşmaları”na Onur Konuğu olarak katılarak destek ve katkılarını esirgemeyen; Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila AYDINER. 


Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram GÖKTAŞ. Albayraklar Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ömer BOLAT. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin AKBAŞOĞLU. İTO Eski Yönetim Kurulu Başkanı – Öğretim Üyesi ve Akademisyen Murat YALÇINTAŞ. İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Salih BEKAROĞLU. Darülaceze Başkanı Hamza CEBECİ. İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir ALÇIKAYA. Emlak Katılım Bankası Eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki SAYIN. İTO Meclis Üyesi ve Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Gökhan Murat KALSIN’a vereceklerini, bundan sonra bu toplantıları geleneksel hale getirerek her yıl OCAK ayında ŞEYH-ÜL MEŞAYIH belgesi vermeye devam edeceklerini belirtti.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Etiketler: LONCA

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık