sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5667
  • Euro 34.8623
  • GR ALTIN 2431.0
  • ÇEYREK 4000.9

Şehit Şehmus Poyraz Parkı Yeniden Düzenledi

Şehit Şehmus Poyraz Parkı yeniden düzenlenerek hizmete açıldı. Parkın açılış töreninde konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, "Şehitliği en yüksek manevi mertebe sayan kültürün çocukları olarak, şehitlerimize duyduğumuz derin saygı, bizi 'millet' yapan en önemli manevi değerlerimizden biridir" diye konuştu.

Şehit Şehmus Poyraz Parkı Yeniden Düzenledi
  • 16 Nisan 2019, Salı 16:44

50. Yıl Mahallesi'nde yer alan Şehit Şehmus Poyraz Parkı yeniden düzenlenerek hizmete açıldı.  

Pakın açılış törenine Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, şehit babası Hacı Hamza Poyraz, HAK-EV Vakfı Başkanı Muzaffer Aydın ile semt sakinleri katıldı. 

Burada konuşma yapan Başkan Dursun, şehitliği en yüksek manevi mertebe sayan kültürün çocukları olarak, şehitlere duyulan derin saygı, bu coğrafyanın insanlarını  "millet" yapan en önemli manevi değerlerden birisi olduğuna dikkat çekti. 

Başkan Dursun, "Şehit ve gazilerimiz; vatanımızın bağımsızlığı için hayatlarını ortaya koydular; milletin kurtuluşu için cepheden cepheye koştular. Bu kültür, bugün şehitlerimize ve gazilerimize duyduğumuz derin saygı ve rahmet dualarında bizi birleştiriyor, 'millet' olmamızı resmediyor" diye konuştu. 

Başkan Dursun konuşmasında ayrıca,  Sultangazi Belediyesi olarak hayata geçirmeyi amaçladıkları yeşil alan ve çevre projeleri hakkında da bilgi verdi. 

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu ise yaptığı konuşmada milli birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Vatan, bütün kutsal değerlerin toplandığı yer olduğunu söyleyen Yiğitoğlu; " Şehit kanlarıyla sulanan  bu topraklar, tüm manevi değerlerin yaşandığı bir ortamdır. Minaresine çıkıp ezan okuduğumuz camimiz, ağacına çıkıp meyve yediğimiz bahçemiz, göklere el kaldırıp dua ettiğimiz mabedimiz, kısaca canımızdan çok sevdiğimiz varlığımızdır" dedi.

Programda ayrıca HAK-EV Vakfı Başkanı Muzaffer Aydın da kısa bir selamlama konuşması yaptı. 

Protokol konuşmalarının ardından Başkan Dursun ve davetliler, şehitlerin hatırasına ağaç ve fide diktiler.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık