sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.455
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

ŞEHİR OLİMPİYATLARI BAŞLADI

Bayrampaşa Belediyesi’nin “Sağlık Sporda, Bağlan Hayata” projesi kapsamında organize ettiği ‘Uluslararası Şehir Olimpiyatları’nın açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

ŞEHİR OLİMPİYATLARI BAŞLADI
  • 22 Kasım 2019, Cuma 22:44

Avrupa Birliği (AB) Şehir Eşleştirme Hibe Programı kapsamında “Sağlık Sporda, Bağlan Hayata” projesini başarıyla yürüten Bayrampaşa Belediyesi, proje çerçevesinde ‘Uluslararası Şehir Olimpiyatları’ düzenliyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde Semih Erden Kapalı Spor Salonu’nda açılış töreni yapılan etkinliğe Türkiye’nin de aralarında olduğu 18 ülkeden toplam 2 bin genç ve çocuk katılıyor. Olimpiyatlarda; basketbol, futbol, voleybol, atletizm, okçuluk, gülle, cirit, masa tenisi, karate, tekvando, kadın futsal ve çocuk jimnastiği olmak üzere toplam 12 branşta binlerce sporcu kıyasıya mücadele ediyor.

“BAYRAMPAŞA SPORLA ÖZDEŞLEŞTİ”
Olimpiyatların açılış töreninde konuşan Başkan Atila Aydıner, “Göreve geldiğimiz günden bu yana spora ve sporcuya çok büyük yatırımlar yaptık. Bugün Bayrampaşa dendiğinde ilk akla gelenlerin başında hiç şüphesiz spor ve başarılı sporcular geliyor. Sporun merkezi haline getirdiğimiz Bayrampaşa’da böylesi geniş kapsamlı ve katılımlı bir etkinlik düzenlemekten büyük mutluluk duyuyoruz. 18 ülkeden binlerce gencimizi ve çocuğumuzu sporla özdeşleştirdiğimiz Bayrampaşa’da bir araya getirdik. Bunu sporla başardık. Bayrampaşa Şehir Olimpiyatları’nın ülkemiz, ilçemiz, halkımız ve katılım sağlayan ülkeler için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Etkinliğe katılan gençlerimize başarılar dilerken, böylesi büyük bir organizasyona destek veren kurumlara ve kişilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILACAK
Bayrampaşa Belediyesi Şehir Olimpiyatları, 23 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da Çetin Emeç Stadyumu’nda yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık