sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4942
  • Euro 34.9854
  • GR ALTIN 2433.5
  • ÇEYREK 4003.6

ÖZEL ÇOCUKLAR BOĞAZ’IN TADINI ÇIKARDI

Esenler Belediyesi, Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndan mezun olacak öğrenciler için keyifli bir boğaz turu düzenledi. Gönüllerince eğlenen özel çocuklar, hatıra fotoğrafları çekerek mutlu anlarını ölümsüzleştirdi.

ÖZEL ÇOCUKLAR BOĞAZ’IN TADINI ÇIKARDI
  • 15 Haziran 2022, Çarşamba 21:23

Sosyal belediyecilik anlayışıyla sayısız proje ve etkinliklere imza atan Esenler Belediyesi, bu kez özel çocukların dünyasını renklendirdi. Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndan mezun olacak öğrenciler, boğazın tadını çıkararak keplerini attı. Aileleriyle birlikte keyif dolu anlar yaşayan çocuklar, dans ederek mezuniyet heyecanı yaşadı.

ÖZEL ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI
Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu müdür yardımcısı Hüseyin Üzüm, “Öncelikle belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz 2013 yılında açıldı. Ayrıca Esenler’deki tek engelli okulu. Şu an 267 tane ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde öğrencilerimiz var. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve Otizm Günü gibi özel günlerde de birçok program yapıyoruz. Hem farkındalığı artırmak hem ilçemizde bu çocukların içimizde yaşadığını hissettirmek için farklı farklı etkinlikler yapıyoruz. Çocuklar 12 yıldır bizdeler. Çocuklar da gittiğine üzgün, bizler de. Bugün her şey istediğimiz gibi oldu. Velilerimiz de çok memnun kaldı. Her yıl okulun bahçesinde yapardık, ilk kez teknede bir organizasyon oldu. Belediyemize sunduğu katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha öncesinde böyle bir etkinliğe katılmadıklarını ifade eden Emine Değirmen, “Ben Ayşegül’ün velisiyim. Bugün kızım da mutlu ben de. Çok güzel bir program oldu. Etkinlikten çok memnun kaldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık