sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.577
  • Euro 34.9719
  • GR ALTIN 2448.3
  • ÇEYREK 4028.2

ÖĞRENCİLER KESİŞME: 'İYİ Kİ VARSIN EREN' FİLMİNİ İZLEDİ

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız öğrencilere özel olarak gerçekleştirilen sinema gösteriminde, öğrencilerle birlikte “Kesişme: İyi Ki Varsın Eren” filmini izledi. Fitaş Sinemaları'nda düzenlenen özel gösterime 450 öğrenci katıldı.

ÖĞRENCİLER KESİŞME: 'İYİ Kİ VARSIN EREN' FİLMİNİ İZLEDİ
  • 07 Şubat 2022, Pazartesi 22:26

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız öğrencilere özel olarak gerçekleştirilen sinema gösteriminde, öğrencilerle birlikte “Kesişme: İyi Ki Varsın Eren” filmini izledi. Fitaş Sinemalarında düzenlenen özel gösterime 450 öğrenci katıldı.

Beyoğlu Belediyesi yarıyıl tatilinin son gününde öğrencilere sürpriz yaptı. Beyoğlu’nda eğitim gören öğrenciler için “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filminin özel gösterimi gerçekleştirildi. İstiklal Caddesinde bulunan Fitaş Sinemalarında düzenlenen özel gösterime 450 öğrenci katıldı. Trabzon Maçka’da PKK teröristlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken öldürülen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayat hikayesinin anlatıldığı film izleyen öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da etkinliğe katılarak çocuklarla birlikte filmi izledi.

BU VATAN TÜM ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARDIR

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, öğrencilerle böylesine anlamlı bir sinema gösteriminde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik’in hikayesini konu alan ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filmini izlemek için öğrencilerle buluştuk. Gençlerle gönül gönüle verdik, hep bir ağızdan ‘İyi ki Varsın Eren’ dedik. Kahramanlarımız da yapmış oldukları kahramanlıkları da unutmadık, unutmayacağız. Bu vatan tüm şehitlerimize minnettardır” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık