sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

NOKTA SERGİSİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), kaligrafi öğrencilerinin eğitim dönemi boyunca yaptıkları eserleri “Nokta” adlı sergiyle sanatseverlerle buluşturuyor.

NOKTA SERGİSİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
  • 04 Haziran 2022, Cumartesi 21:00

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), kaligrafi öğrencilerinin eğitim dönemi boyunca yaptıkları eserleri “Nokta” adlı sergiyle sanatseverlerle buluşturuyor. ESEV eğitmeni ve kaligrafi sanatçısı Ahmet Yalçın, “Bir noktadan bu kadar çok eser çıkacağını tahmin etmemiştim” dedi.

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) kaligrafi atölyesi öğrencileri tarafından yapılan eserleri “Nokta” adlı sergiyle meraklıların ilgisine sunuyor. 36 eserin yer aldığı sergi, bir hafta boyunca Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde kapılarını açık tutacak.

NOKTAYA FARKLI YÖNLERDEN BAKTIK
Kaligrafi sanatçısı ve ESEV eğitmeni Şeyma Karagöz, sergiye ilişkin şunları kaydetti:

“Kendini bilen Rabbini bilir’ ve Hz. Ali’ye nispet edilen ‘İlim bir nokta idi, onu cahiller çoğalttı’ düsturuyla hayatımıza ışık tutacak bir bakış açısı oluşturmak üzere bir sergi planladık ve noktaya farklı yönlerden baktık. Bu bakış açısıyla ufkumuzu genişleterek  her eserde noktayı keşfettik. Bu bizim için çok manidar. Bu bakış bir tefekkür kapısı açtı ve ESEV’de eğitim alan öğrencilerimizle böyle bir sergi gerçekleştirdik. Çoğunun ilk yılı olmasına rağmen çok güzel bir sergi ortaya çıktı. Emeği geçen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık