sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.0803
  • GR ALTIN 2298.7
  • ÇEYREK 3781.5

Nenehatun'a Yeni Park

Arnavutköy Belediyesi’nin meydan düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Nenehatun Mahallesi’nde startı verilen yeni meydan projesine, hafriyat alım çalışmaları ile başlandı.

Nenehatun'a Yeni Park
  • 25 Ağustos 2020, Salı 13:41

Arnavutköy Belediyesi tarafından 5 bin 600 m² alan içerisinde yapılan çalışma kapsamında modern meydan düzenlemesinin yanında çocuk parkı, basketbol sahası ve amfi de bulunuyor.  Cami ve şadırvan ile dinlenme alanı ve peyzaj alanlarını kapsayacak şekilde projelendirilen modern meydan çalışmasının bir sene içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Daha önce de Cumhuriyet Meydanı, Taşoluk Camii Meydanı, Sazlıbosna, Yassıören, Yeşilbayır, Çilingir, Boyalık, Durusu, Balaban meydanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda meydan, Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık