sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5375
  • Euro 35.0103
  • GR ALTIN 2436.2
  • ÇEYREK 4007.8

MELEN ÇAYI’NDAN ESENLERLİLER GEÇTİ

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, 2022 Gençlik Yılı etkinlikleri kapsamında gençleri rafting etkinliğinde buluşturdu. Gönüllerince eğlenen gençler, adrenalin ve macera dolu anlar yaşadı.

MELEN ÇAYI’NDAN ESENLERLİLER GEÇTİ
  • 23 Ekim 2022, Pazar 21:18

Esenler Belediyesi  her ay düzenlediği özel etkinlikler kapsamında Esenlerli gençlerle soluğu Düzce’de bulunan Melen Çayı’nda aldı. Melen Çayı’nda rafting yapan gençler, akıntıya hep birlikte kürek çekti. Gün boyu devam eden etkinlik sonunda gençler hatıra fotoğrafları çektirdi.

MELEN ÇAYI’NDA KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER

Koruyucu kıyafetler ve özel ekipmanlarla bota binen gençler,  kendi aralarında yaptıkları yarışlarla da kıyasıya mücadele ettiler. Macera dolu anların yaşandığı yarışmalarda yine dostluk kazandı. Melen Çayı’ndaki rafting programı akşam yemeği ile sona erdi. Etkinliğin ardından gençler, gün boyu kürek çekmenin verdiği tatlı yorgunluk ve huzurla Esenler’e geri döndüler.

FARKLI BİR DENEYİM OLDU

Etkinliğe katılan Yunus Emre Kaplan, “Arkadaşlarımızla heyecan dolu anlar yaşadık. Çok eğlendik. Rafting yapmayı çok seviyordum ve bu nedenle bu etkinliği kaçırmak istemedim. Çok güzel anılar biriktirdik” ifadelerini kullandı.

Serdar Bozdoğan ise şu ifadeleri kullandı: “Rafting farklı bir deneyim oldu bizim için. Düzce’nin temiz havasını da içimize çekerek çok güzel vakit geçirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık