sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4687
  • Euro 34.7099
  • GR ALTIN 2435.8
  • ÇEYREK 4007.4

KARTAL'DA KONTEYNERLERE YERİNDE MÜDAHALE

Kartal Belediyesi, daha temiz ve daha ferah bir Kartal için, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçede, 7/24 çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yılda 3500 çöp konteynerinin tamir ve bakım işlemini gerçekleştirirken, acil durumlarda ise konteynerlerin tamirini alanda yapıyor.

KARTAL'DA KONTEYNERLERE YERİNDE MÜDAHALE
  • 13 Ocak 2022, Perşembe 23:47

Kartal Belediyesi Konteynerhane’de gerçekleşen işlemlerde ekipler; boyama, tamir ve bakım çalışmalarını gerçekleştirirken, acil durumlarda ise bakım ve tamir çalışmalarını konteynerlerin bulunduğu alanda yapıyor. Kartallılar’ın Komşu İletişim Merkezi’ne (KİMER) bildirdiği talepler kapsamında başlatılan çalışmalar, ekipler tarafından hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Komşu İletişim Merkezi’nin hayata geçirilmesi ile birlikte, Kartallı komşularımızın sosyal medya ve telefon üzerinden gönderdikleri talep ve şikâyetleri çok önemsiyoruz.

Bu bağlamda, en hızlı şekilde komşularımızın sorunlarına çözüm üretiyoruz. Günlük, haftalık ve aylık olarak gerçekleştirdiğimiz rutin temizlik çalışmalarımızın yanında, son bir yılda 3500 çöp koteynerinin bakım ve tamir işlemlerini tamamladık. Ekiplerimiz sahada da konteyner bakım ve tamirini gerçekleştiriyor. Daha temiz ve ferah bir Kartal için gecesini gündüze katan tüm personelimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık