sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3327
  • Euro 35.0641
  • GR ALTIN 2285.6
  • ÇEYREK 3759.9

Kadınlara Özel Spor İmkanı

Sultangazi Belediyesi; kadınları sporla buluşturuyor, onlara özel sabah yürüyüşleri düzenliyor. Kadınlar, Şehir Ormanı'nda yürüyüşün yanı sıra zumba ve step yapma imkanı da buluyor.

Kadınlara Özel Spor İmkanı
  • 25 Ağustos 2020, Salı 12:44

Sağlıklı bir yaşam için spor olmazsa olmaz... Birçok kişi hayatın yoğun temposuna kendini kaptırarak sporu ihmal ediyor, ya da spor yapacak vakit bulamıyor. 'Kendine değer ver hayatında spora yer ver' sloganıyla hareket eden Sultangazi Belediyesi, kadınları spora teşvik ediyor. Bahaneleri ortadan kaldırarak onların rahatça spor yapabilmelerine imkan sunuyor.

Ulaşım Ücretsiz Servislerle Sağlanıyor

Sultangazi Belediyesi, haftanın 4 günü ikili gruplar halinde spor yapan kadınlar için ücretsiz servis imkanı da sağlıyor. Belirlenen lokasyonlardan alınan kadınlar, sabahın erken saatlerinde Şehir Ormanları'nda spor yapma fırsatı buluyor. Yürüyüşün yanı sıra zumba ve step gibi sportif aktivitelerini bitiren kadınlara, sağlıklı atıştırmalıklar veriliyor. Sporunu bitirenler tekrar ücretsiz servislerle evlerine bırakılıyor.

"Spor, hayatın bir parçası haline getirilmeli"

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, sağlıklı bir yaşam için sporun hayatın bir parçası haline getirilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Dursun, "Kadınlarımıza spor yapabileceği alanlar oluşturmak bizim için çok önemli. Haftanın dört günü, kadınlarımıza sağladığımız özel spor etkinlikleriyle spora engel olan bahaneleri ortadan kaldırıyoruz" diye konuştu.

www.sultangazi.bel.tr adresine girerek ya da 444 23 32 numaralı Çözüm Merkezi'ni arayarak kadınlara özel yürüyüşlere kayıt yaptırabilir, sağlıklı yaşamın kapılarını aralayabilirsiz!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık