sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5117
  • Euro 34.9671
  • GR ALTIN 2432.6
  • ÇEYREK 4007.5

HERKES İÇİN BİR YER: '15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ'

15 Temmuz Millet Bahçesi tüm İstanbullular'a kendini özel hissettiriyor.

HERKES İÇİN BİR YER: '15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ'
  • 25 Haziran 2022, Cumartesi 21:41

Mutlu bir aile fotoğrafına, en coşkulu kutlamalara, dostlarla yapılan bir yürüyüşe, rüzgârın sesiyle okunan kitabın her satırına yemyeşil ve tertemiz doğasıyla 15 Temmuz Millet Bahçesi  sizlere eşlik etmeye hazır!

Huzur ve keyif dolu anıların biriktiği millet bahçemiz genç-yaşlı herkesin gözde mekânı haline gelecek. Yeşillikler içinde ağaç ve kuş sesleriyle vakit geçirmeyi vadeden bahçemiz, piknikçilerin vazgeçilmezi olacak.

183 dönümlük alanda kurulan bahçemiz, misafirlerimizi daha iyi ağırlayabilmek amacıyla her sezon yenilenerek tüm yaş grubundan ve İstanbul’un her köşesinden hemşehrimizi kucaklamaya hazırlanıyor.

40 bölümden oluşan 15 Temmuz Millet Bahçemizde herkes için bir yer var.

AİLELER İÇİN KEYİFLİ BİR YER

Aileler için piknik ve etkinlik alanları, gölet, seyir terası, bostan, meyve ve gül bahçesi, bisiklet yolu, yürüyüş parkuru, aile danışmanlığı merkezi, 15 Temmuz Millet Kıraathanesi ve cami yer alıyor.

KADINLAR İÇİN SEVGİ DOLU BİR YER

Kadınlar için piknik ve etkinlik alanları, Hanımlar Konağı, emzirme odası, kafeterya, atölye ve kurslar, seminer ve sohbet salonu, aile danışmanlığı merkezi, anne-çocuk kitaplığı, gölet, seyir terası, bisiklet yolu, yürüyüş parkuru, tıbbi bitkiler bahçesi, Şifa Bahçesi, Şifa Evi ve gül bahçesi bulunuyor.

ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELİ BİR YER

Bahçe içindeki çocuk oyun alanı, kreş ve çocuk etkinlik alanı, bisiklet istasyonu, bisiklet yolu, anne-çocuk kitaplığı, kümes hayvanları, ağıl, bostan, meyve bahçesi, Tarım ve Hayvancılık Merkezi, Tohum Tanıtım Ofisi, Tohum Sokağı, piknik ve etkinlik alanları meraklı afacanları bekliyor.

GENÇLER İÇİN HAREKETLİ BİR YER

Esenler Gençlik Merkezi, gölet, seyir terası, kütüphane, oyun salonu, sosyal medya stüdyosu, konferans salonu, simülasyon salonu, piknik ve etkinlik alanı, bisiklet istasyonu, bisiklet yolu, yürüyüş parkuru, kaykay ve paten pisti de gençlere heyecan dolu anlar yaşatıyor.

YAŞLILAR İÇİN HUZURLU BİR YER

Büyüklerimiz için gönüllerince vakit geçirebilecekleri 15 Temmuz Millet Kıraathanesi, cami, piknik alanları, kütüphane, Şifa Bahçesi, Şifa Evi, Nadir Kafe, spor aletleri alanı, yürüyüş parkuru, gölet, seyir terası, tıbbi bitkiler ve gül bahçesi mevcut.

SPORCULAR İÇİN SAĞLIKLI BİR YER

Millet bahçemiz, sağlıklı bir hayata önem verenlere 2 adet spor aletleri alanı, fitness salonu, yüzme havuzu, bisiklet yolu, bisiklet istasyonu, yürüyüş parkuru, futbol sahası, basketbol sahası ve Şifa Bahçesi sunuyor.

DİNLENMEK VE OKUMAK İÇİN SAKİN BİR YER

Bahçemizde gündelik hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için 15 Temmuz Millet Kıraathanesi, piknik alanları, Şifa Bahçesi ve göletin yanı sıra kitap okumak isteyenler için de okuma banklarımız yer alıyor.

KÜLTÜR & SANAT İÇİN COŞKULU BİR YER

Açık havada müziğin tadını çıkarmak isteyenler için konser alanı ve gölet etkinlik alanımız bulunuyor.

15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ’NİN AÇILIŞ-KAPANIŞ SAATLERİNE VE DETAYLI BİLGİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık