sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4937
  • Euro 34.7789
  • GR ALTIN 2441.1
  • ÇEYREK 4017.7

Hayalim Gerçek Oluyor!

Geleceğin Esenler’ini şekillendirecek çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek için ellerinden tutarak hedeflerine bir adım daha yaklaştırıyoruz.

Hayalim Gerçek Oluyor!
  • 02 Ekim 2021, Cumartesi 0:02

Albert Einstein’in “Hayal gücü bilgiden daha önemlidir” sözünden hareketle çocuklarımıza gerekli motivasyon ve desteği vererek kendilerini gerçekleştirmelerine imkan sağlıyoruz.

“365 Gün 365 Hayal 365 Çocuk” adıyla başlattığımız projede, minik yüreklere gelecekte ulaşmak isteyecekleri bir amaç edindirmeyi ve analitik düşünce gelişimini kazandırarak onların sağlıklı hayal gücüne sahip bireyler olmasını hedefliyoruz.

Proje kapsamında 6-15 yaş arası çocuklar; düşledikleri oyuncak, gezi, etkinlik, mesleki, soyut veya somut tüm hayallerini yazarak ya da çizerek Esenler’deki 20 ilkokul, 19 ortaokul ve Çocuk Sokağı’nda bulunan hayal kumbaralarına atıp hayallerini gerçekleştirebilecek.

Detaylı bilgi ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için 0212 568 39 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık