sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.9763
  • GR ALTIN 2325.0
  • ÇEYREK 3825.4

FARKINDALIK ATÖLYESİ GENÇLERİ BULUŞTURDU

Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Esenler’in Yüzleri projesindeki gençler, Farkındalık Atölyesi’nde buluştu. Atölye kapsamında iki hafta boyunca çeşitli eğitim programları, yarışmalar, zeka oyunları, geziler ve söyleşiler düzenlendi.

FARKINDALIK ATÖLYESİ GENÇLERİ BULUŞTURDU
  • 28 Ağustos 2022, Pazar 23:36

Milli ve manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı, geleceğe emin adımlarla yürüyen gençlerden oluşan ‘Esenler’in Yüzleri’, Farkındalık Atölyesi’nde bir araya geldi. İki hafta boyunca çeşitli eğitim programlarına katılan gençler, düzenlenen gezilerle İstanbul’u keşfederek hem eğlendi hem öğrendi. Zeka oyunları ve yarışmaların da yapıldığı atölyede, dolu dolu geçen iki haftanın sonunda ödüller sahiplerini buldu.

YAZ TATİLİNİ VERİMLİ GEÇİRDİLER
Farkındalık Atölyesi kapsamında yazar Melikşah Sezen  ‘İnsan ve Varoluş’,  Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) Genel Sanat Yönetmeni, şair ve bestakâr Abdülbaki Kömür ‘İnsan Nedir?’ yazar Süleyman Ragıp Yazıcılar ‘Kendini Güncelledin mi? ve Sefa Çetinkaya ise ‘İnsan Olmak’ adlı söyleşiyle gençlerle buluştu. Gençlerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmesi için düzenlenen atölyede, 15 Temmuz Hafıza Müzesi, Çamlıca Camii, Çamlıca Kulesi, İslam Medeniyetleri Müzesi ve daha pek çok yer ziyaret edildi. Gençler gezi rotalarında hem eğlendi hem öğrendi.

ÇEŞİTLİ ÖDÜLLERİN SAHİBİ OLDULAR
Farkındalık Atölyesi’nin son gününde ise ödüllü Kahoot bilgi yarışması düzenlendi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmada dereceye girenler çeşitli ödüllerin sahibi oldu. Gençler ödüllerini Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu’nun elinden aldı.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık