sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3399
  • Euro 35.2051
  • GR ALTIN 2247.0
  • ÇEYREK 3696.7

Eyüpsultan’da muhteşem 'Fetih Yürüyüşü' düzenlendi

İstanbul'un Fethinin 566. yıl dönümü nedeniyle Eyüpsultan’da muhteşem bir “Fetih Yürüyüşü” düzenlendi.

Eyüpsultan’da muhteşem 'Fetih Yürüyüşü' düzenlendi
  • 09 Haziran 2019, Pazar 23:57

Yeşilpınar Begonya Sokak’ta verilen iftar sonrası Eyüpsultan Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde başlayan Fetih Yürüyüşü, Özlem Çarşısı’nda son buldu.

Ellerde taşınan meşalelerle cadde ve sokakların aydınlandığı yürüyüşe Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Münire Ayvacı, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüşe büyük ilgi gösteren vatandaşlar aynı zamanda evlerinin balkonlarından da konfeti, bayraklar ve alkışlarla destek verdiler.

Yürüyüşün son bulduğu Özlem Çarşısı’nda vatandaşların sevgi gösterileri arasında konuşma yapan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, şunları söyledi:

“İstanbul’un Fethinin 566. yıl dönümü bütün İslam alemi için hayırlara vesile olsun diyorum. Kutlu fethin yıl dönümünde, fener alayımızla birlikte yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. İstanbul’u fethederek Peygamber övgüsüne nail olmuş, büyük komutan Fatih Sultan Mehmet ve şanlı ordusunu bir kez daha minnet, rahmet ve hayır dualarıyla yad ediyoruz.”

 

 

YEŞİLAY VARSA HAYAT VAR YEŞİLAY VARSA HAYAT VAR

YEŞİLAY HAFTASI ORYANTİRİNG YARIŞMASI YEŞİLAY HAFTASI ORYANTİRİNG YARIŞMASI

BAYRAMPAŞA MİLLET BAHÇESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI BAYRAMPAŞA MİLLET BAHÇESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

BAYRAMPAŞA SEVDASI GÖNÜLLERE NAKŞEDİLECEK BAYRAMPAŞA SEVDASI GÖNÜLLERE NAKŞEDİLECEK

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık