sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3688
  • Euro 34.9711
  • GR ALTIN 2325.4
  • ÇEYREK 3825.6

‘ESENLER’DE HAYAT’ REELS YARIŞMASI BAŞLIYOR!

Esenler Belediyesi, ilçenin günlük yaşamını konu alan ‘Esenler’de Yaşam’ adlı bir ‘Reels Yarışması’ düzenliyor. Yarışma kapsamında Esenlerliler, yaşamlarına dair en ilgi çekici faaliyetleri kayıt altına alacak ve pek çok ödülün sahibi olacak.

‘ESENLER’DE HAYAT’ REELS YARIŞMASI BAŞLIYOR!
  • 17 Haziran 2022, Cuma 21:49

Esenler Belediyesi tarafından dijital medya kullanıcılarının zengin, kaliteli ve kreatif içerik üretmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen “Esenler’de Yaşam” konulu Reels Yarışması’na başvurular başladı. Esenler sınırları içerisinde yaşayan herkesin katılabileceği yarışma, günlük yaşama dair insanların davranışlarını ya da hissettiklerini kapsıyor. Yarışamaya son başvuru tarihi ise 27 Haziran 2022.

 

BİRDEN FAZLA VİDEO İLE KATILIM SAĞLANABİLCEK

 

Yarışmaya katılım sadece Instagram Reels platformu üzerinden olacak. Yarışmaya katılan kullanıcılar, videolarını şahsi Instagram hesapları üzerinden paylaşacak. Çekilecek videolar “Esenler’de Yaşam” temasıyla yapılacak. Mevcut tema dışındaki videolar değerlendirmeye alınmayacak. Bir yarışmacı dilediği kadar video çekerek yarışmaya katılabilecek. Yarışmacıların kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaşacakları videolarda #EsenlerdeHayat” hashtagını kullanmaları, @esenlerkultur Instagram hesabını takip etmeleri ve yine bu hesabı etiketlemeleri zorunlu olacak. Bu koşulları sağlamayan videolar değerlendirmeye alınmayacak.

 

Yarışmaya katılım için diğer şartlar ise şöyle:

  • Videoların jüri tarafından puanlanabilmesi için son katılım tarihi olan 27 Haziran 2022 Pazartesi saat 23:59’dan sonra videonun istatistiklerinin yazılı olduğu ekran görüntüsünü çekip, @esenlerkultur Instagram hesabına mesaj yoluyla gönderilecek.
  • Yarışmaya katılan kullanıcıların paylaşmış oldukları videolara sahte/bot beğeni ve izlenme sayısı ekledikleri tespit edildiği takdirde değerlendirmeye alınmayacak.
  • Uygunsuz, sahte ve saldırganlık içeren videolar değerlendirmeye alınmayacak ve haklarında yasal işlem başlatılacak.

 

Yarışmada puanlama ise şu şekilde yapılacak:

  • Yarışmaya katılan videoların jüri tarafından yorumlanması 100 puan üzerinden yapılacak.
  • 0-50 Puan: Esenler’de hayatı en özgün şekilde kompozisyona dökme.
  • 0-20 Puan: Video ve müzik uyumu.
  • 0-20 Puan: Paylaşım ve kaydetme sayısı.
  • 0-10 Puan: Beğeni ve izlenme sayısı.

 

Yarışmada birinciye 10.000 TL, ikinciye 5.000 TL, üçüncüye 3.000 TL ve iki yarışmacıya mansiyon ödülü olarak 1.500’er TL para ödülü verilecek. Yarışmanın kazananları ödüllerini 30 Haziran  Perşembe günü, Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenecek program ile alacak.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık