sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5926
  • Euro 34.8175
  • GR ALTIN 2508.8
  • ÇEYREK 4127.4

EROKSPOR'DA YENİ HOCAYLA GELEN GALİBİYET

Esenler Erokspor’a yeni hoca iyi geldi. Mustafa Reşit Akçay ilk sınavından zaferle ayrıldı ve takımına ikinci galibiyetini kazandırdı.

EROKSPOR'DA YENİ HOCAYLA GELEN GALİBİYET
  • 26 Eylül 2022, Pazartesi 23:25

Esenler Erokspor, ligin beşinci haftasını 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak 4 puanla 15. sırada tamamladı. Yönetim Kurulu, alınan kötü sonuçlar sonrasında teknik direktör değişikliğine gitme kararı aldı ve Mustafa Sarıgül ile yollarını ayırdı. Sarıgül’den ayrılan koltuğa tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay getirildi. Akçay, takımının başında çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı.

3 PUAN 3 GOLLE GELDİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, Eşin Group Nazilli Belediyespor’u konuk etti. Esenler Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ilk yarı, Serdar Cansu ve Alper Karaman’ın attığı gollerle Erokspor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Rakip takım 55. dakikada farkı bire indirdi. Cevap çok gecikmeden 58. dakikada Yusuf Akyel’den geldi ve fark tekrar ikiye çıktı. Rakibin son dakikalarda bulduğu gol skoru belirledi ve Erokspor yeni hocasıyla çıktığı ilk maçı 3-2 kazandı. Sarı yeşilliler puanını 7 yaptı ve 12. sıraya yükseldi.

RAKİP BURSASPOR

Esenler Erokspor, 1 Ekim 2022 Pazar günü Bursaspor’a konuk olacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak.

2022-2023 TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 6. haftada oynanan maçlar sonrası oluşan puan durumu ise şöyle:

ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig 3. Grup’ta şampiyon olarak TFF 2. Lig’e yükselen Esenler Erokspor, şampiyonluğu kutlamıştı. Sarı yeşilliler, 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayarak tarihinde ilk kez 2. Lig’e yükselmişti.

Zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyen takım kaptanı Ercüment Kafkasyalı ise, “İyi takımların olduğu bir gruptu 9 puan geriden gelerek şampiyon olduk. Büyük mücadele verdik. Allah da nasip etti. Bu takım yıllardır play-off oynadı. Finallere kaldı. Hep liderliği kovaladık. Bir türlü şampiyon olamamıştık. Bu sene şampiyonluk bize nasip oldu. Çok mutluyuz. Arkadaşlarımız, hocalarımız, yönetimimiz çok büyük emek verdik. Bundan sonra TFF 2. Lig’de de durmadan devam etmeye çalışacağız. Erokspor inşallah güzel yerlere gelir. Gerçekten çok güzel bir kulüp” şeklinde konuşmuştu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık