sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.569
  • Euro 34.9196
  • GR ALTIN 2434.9
  • ÇEYREK 4007.8

EROKSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Mustafa Reşit Akçay ile rüzgârı arkasına alan ve lig de fırtına gibi esen Erokspor, rakibi Sivas Belediye Spor’u 3-2 skorla geçerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

EROKSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA
  • 26 Ekim 2022, Çarşamba 21:31

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, Sivas Belediye Spor’a konuk oldu. Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında 1-0 geriye düşen sarı yeşilliler, 41. dakikada ilk önce Serdar Deliktaş ile beraberliği yakaladı. İlk yarının son dakikaların Yusuf Akyel sahneye çıktı ve durumu 2-1 yaptı. Erokspor son dakikalarda gelen golle soyunma odasına 2-1 önde gitti. İkinci yarıya moralle başlayan sarı yeşillilerin üçüncü golü 87. dakikada Serhat Baştan geldi. Rakibin son dakikalarda gelen golü maçın skorunu belirledi. Maçı 3-2 kazanan ve puanını 20 yapan Erokspor, yükselişini sürdürmeye devam etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

RAKİP AMED SPORTİF FAALİYETLER

Esenler Erokspor, 30 Ekim 2022 Pazar günü Amed Sportif Faaliyetler’i konuk edecek. Esenler Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşma, saat 14.00’da başlayacak.

2022-2023 TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 11. haftada oynanan maçlar sonrası oluşan puan durumu ise şöyle:

 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık